• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

Constantine

New Member
...ενταξει, αλλα και συ πρωτο ποστ σε ταξιδιωτικο φορουμ και να ειναι για πλοηγηση....χτυπαει καπως ...
καλοπροεραιτα σου μιλαω.;)
Ωπππ! Sorry παιδια δεν ηθελα να θιξω κανεναν με το σχολιο μου...απλα με εκνευριζουν οι περιορισμοι.
Και ναι η αληθεια ειναι οτι στο forum βρεθηκα μετα απο googlarisma για αγορα gps ...παντως ειναι απο τα 2-3 site που διαβασα και τις 33 σελιδες, οποτε περιττο να πω οτι η βοηθεια που δινετε ειναι σημαντικη.
Αυτα προς αποφυγην παρεξηγησεων.

Την καλημερα μου και τα λεμε συντομα στα περιξ!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
τεχνολογια live traffic και στην Ελλαδα

για ριξτε μια ματια εδω...
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - Εικόνα, Ήχος, Computing, Τηλεφωνία, Πλοήγηση, Gaming, Κλιματισμός, Λευκές Συσκευές, Οικιακές Συσκευές, Προσωπική Φροντίδα

και μεχρι τοτε....
μια εφαρμογη του Παν/μιου, την οποια μπορειτε να συμβουλευεστε πριν μια αστικη μετακινηση:)
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

leon00

Member
ndrive με ενσωματωμένο μετρητή αλκοόλ!!!

προσφορες (-43%)για ndrive απο eshop

aimg25.imageshack.us_img25_5538_per926525.jpg

(PER.926525) NDRIVE G400 3.5'' REAL NAVIGATIONNDRIVE G400 3.5'' REAL NAVIGATION

awww.e_shop.gr_clipartfds_blank.gif
Το NDRIVE είναι ένα από τα ελάχιστα λογισμικά πλοήγησης σε παγκόσμιο επίπεδο , που προσφέρει πραγματική πλοήγηση με τη βοήθεια τρισδιάστατων δορυφορικών εικόνων υψηλής ανάλυσης. Με το NDRIVE G400 η πλοήγηση γίνεται παιχνίδι , καθώς ο χρήστης βλέπει στην οθόνη του GPS του , ότι θα αντίκριζε στην πραγματικότητα κοιτώντας από τα τζάμια του αυτοκινήτου του! Όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια ενός εύχρηστου και λειτουργικού interface , που καθιστά το NDRIVE G400 ιδανική λύση ακόμα και για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης. Το G400 είναι το μοναδικό GPS με ενσωματωμένο μετρητή αλκοόλ. Η πλοήγηση σε 124 επιλεγμένους Δήμους και Κοινότητες γίνεται με τρισδιάστατες, δορυφορικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (στην κάρτα περιλαμβάνονται οι εξής φωτογραφίες: Αττική (76 Δήμους και Κοινότητες), Θεσσαλονίκη (24 Δήμους και Κοινότητες), Αγρίνιο, Βόλος, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Λαμία, Πάτρα, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χανιά).
Επεξεργαστής: Centrality Atlas III 372Mhz.
Flash (ROM): 64 Nand Flash.
Μνήμη RAM: 64MB.
Χωρητικότητα: 8 GB.
Οθόνη: 3.5"TFT αφής, 320x240 pixels.
Λειτουργικό σύστημα: Microsoft WinCE 5.0.
Κεραία: Ενσωματωμένη.
Ηχείο: Ενσωματωμένο ηχείο.
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη 950mAH Lithium.
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Αναπαράγει μουσική, βίντεο, δείχνει φωτογραφίες και κείμενα, Σαφείς φωνητικές οδηγίες, Προειδοποίηση εξόδων, Πραγματική, τρισδιάστατη πλοήγηση.
Χάρτες: NaviGreece by CIT.
Λογισμικό: NDRIVE.
Παιχνίδια: Bubbles και Breakout.
Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών
NDRIVE G400 3.5'' REAL NAVIGATION - GPS - E-SHOP.GR
-και για οποιον θελει 4,3 ιντσες
NDRIVE G800 4.3'' REAL NAVIGATION - GPS - E-SHOP.GR

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
παιδια θελω οπωσδηποτε την βοηθεια σας.ειμαι τελειως μα τελειως ασχετη με το θεμα και πρεπει να αγορασω ενα γιατι θα ταξιδεψω τοσκανη, να τα λεει στα ελληνικα γιατι ο αντρας μου που θα ειναι ο οδηγος δε γινεται πιο ασχετως με την αγγλικην.
το μονο που μου εμεινε απ'αυτα που διαβασα εδω ειναι αυτο το tomtom & garmin.
απ'οτι ειδα τα προτεινετε πολυ.
αλλα .....
εχει μεσα χαρτη της ιταλιας η πρεπει να πω να μου βαλουνε? και..
σε παει απο κεντρικους δρομους η σε στελνει μεσα απο τιποτα δρομακια ακυρα γιατι για τα gps εχω ακουσει οτι πολλες φορες σου λεει π.χ να στριψεις σε ανυπαρκτες στροφες γενικως φανταστειτε καποιον να μενει σε χωριο και να οδηγει εκει (βεβαια ο αντρας μου ειναι 20 χρονια οδηγος και πολυ καλος και οδηγει και μεγαλα οχηματα αλλα ποτε στο εξωτερικο) και να παει να οδηγησει εξω και χωρις να μιλαει αγγλικα αντε μονο κανα cat & dog....:haha::haha:
εχετε αυτα στο μυαλο σας και προτεινετε μου, που βλεπω οτι το κατεχετε το θεμα..please
α! και να προσθεσω αν ειναι δυνατον να εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα παντα

thanks...

leon00

Member
παιδια θελω οπωσδηποτε την βοηθεια σας.ειμαι τελειως μα τελειως ασχετη με το θεμα και πρεπει να αγορασω ενα γιατι θα ταξιδεψω τοσκανη, να τα λεει στα ελληνικα γιατι ο αντρας μου που θα ειναι ο οδηγος δε γινεται πιο ασχετως με την αγγλικην.
το μονο που μου εμεινε απ'αυτα που διαβασα εδω ειναι αυτο το tomtom & garmin.
απ'οτι ειδα τα προτεινετε πολυ.
αλλα .....
εχει μεσα χαρτη της ιταλιας η πρεπει να πω να μου βαλουνε? και..
σε παει απο κεντρικους δρομους η σε στελνει μεσα απο τιποτα δρομακια ακυρα γιατι για τα gps εχω ακουσει οτι πολλες φορες σου λεει π.χ να στριψεις σε ανυπαρκτες στροφες γενικως φανταστειτε καποιον να μενει σε χωριο και να οδηγει εκει (βεβαια ο αντρας μου ειναι 20 χρονια οδηγος και πολυ καλος και οδηγει και μεγαλα οχηματα αλλα ποτε στο εξωτερικο) και να παει να οδηγησει εξω και χωρις να μιλαει αγγλικα αντε μονο κανα cat & dog....:haha::haha:
εχετε αυτα στο μυαλο σας και προτεινετε μου, που βλεπω οτι το κατεχετε το θεμα..please
α! και να προσθεσω αν ειναι δυνατον να εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα παντα

thanks...
με κλειστα ματια tomtom με χαρτη ευρωπης(και η ιταλια μεσα)
ελληνικο μενου και ελληνικη καθοδηγηση ,τιμη 179 ευρω
TomTom XL map Share EUR
περισσοτερες πληροφοριες στο επισημο site
http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=1067&Category=0&Lid=48

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
με κλειστα ματια tomtom με χαρτη ευρωπης(και η ιταλια μεσα)
ελληνικο μενου και ελληνικη καθοδηγηση ,τιμη 179 ευρω
TomTom XL map Share EUR
περισσοτερες πληροφοριες στο επισημο site
TomTom XL Ευρώπη - TomTom, φορητά συστήματα πλοήγησης GPS αυτοκινήτου

ευχαριστω πολυ πολυ

panGS

Member
Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να ταξιδέψω οδικώς και δεν υπάρχουν χάρτες για Destinator για τις χώρες που πρόκειται να πάω (Συρία, Ιορδανία, Λίβανος)
Τους εχω βρει μόνο για Garmin.
Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει πως μπορώ να βάλω τους χάρτες του Garmin στο Tibo Α4050 ;
Ελπίζω να βρω κάποιο χάρτη, γιατί βλέπω να με τρώνε τα όρνια σε καμμιά έρημο... :):)

Ευχαριστώ

leon00

Member
Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να ταξιδέψω οδικώς και δεν υπάρχουν χάρτες για Destinator για τις χώρες που πρόκειται να πάω (Συρία, Ιορδανία, Λίβανος)
Τους εχω βρει μόνο για Garmin.
Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει πως μπορώ να βάλω τους χάρτες του Garmin στο Tibo Α4050 ;
Ελπίζω να βρω κάποιο χάρτη, γιατί βλέπω να με τρώνε τα όρνια σε καμμιά έρημο... :):)

Ευχαριστώ
η γνωμη μου ειναι οτι θα ταλαιπωρηθεις και μπορει να μην εχεις και το επιθυμητο αποτελεσμα (μπορει να φορτωθει σε win ce εκδοση garmin αλλα δεν εχει σχεση με την εκδοση που υπαρχει στα μηχανακια garmin -ασε που πιθανον θα εχεις προβληματα)
θα σου ελεγα λοιπον να μην μπλεχτεις με τετοια,πηγαινε αγορασε ενα GARMIN NUVI 205 3.5'' (eshop ειναι πιο φθηνα)
GARMIN NUVI 205 3.5'' ΕΛΛΑΔΑ - GPS - E-SHOP.GR
και μετα βαλε το χαρτη που θες μεσα στην microsd και θα'σαι ετοιμος

dimitr

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Γειά σας,επειδη τον Ιούλιο θα πάμε Φινλανδία και θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο, ήθελα να μάθω τι GPS να πάρω που να έχει και χαρτη της Φινλανδίας.
ευχαριστώ

panGS

Member
η γνωμη μου ειναι οτι θα ταλαιπωρηθεις και μπορει να μην εχεις και το επιθυμητο αποτελεσμα (μπορει να φορτωθει σε win ce εκδοση garmin αλλα δεν εχει σχεση με την εκδοση που υπαρχει στα μηχανακια garmin -ασε που πιθανον θα εχεις προβληματα)
θα σου ελεγα λοιπον να μην μπλεχτεις με τετοια,πηγαινε αγορασε ενα GARMIN NUVI 205 3.5'' (eshop ειναι πιο φθηνα)
GARMIN NUVI 205 3.5'' ΕΛΛΑΔΑ - GPS - E-SHOP.GR
και μετα βαλε το χαρτη που θες μεσα στην microsd και θα'σαι ετοιμος
Με αυτούς τους χάρτες πήγε κάποιος γνωστός ταξίδι και γύρισε, οπότε είναι οκ.
Το θέμα είαναι πως θα τους βάλω στο δικό μου...:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα