jimp
Member
Μόνο να μας πείτε για να έχουμε απ' έξω ασθενοφόρο stand by που λένε και στο χωριό μου
Έτσι, κουβέντα να γίνεται, αν θελήσεις κάτι για Μυανμάρ ή Βιετνάμ, στείλε π.μ. ή μέηλ.5. Μυανμάρ 15
6. Βιετνάμ 15
Σε πληροφορώ πως ο Δευκαλίων διάγει λαμπρή καριέρα στα τοπικά της Μελβούρνης κι εγώ δεν τα πάω άσχημα στα ανοιχτά της Αβάνας...Γεροντομπάσκετ...
Ιδέα δεν είχα, πέφτω για διάβασμα!Έτσι, κουβέντα να γίνεται, αν θελήσεις κάτι για Μυανμάρ ή Βιετνάμ, στείλε π.μ. ή μέηλ.
Αρχαία στο Βιετνάμ έχει στη Χουέ και στο Μυ σον - υποθέτω ότι τα ξέρεις.
Έτσι, πέστα. Θα τραβήξουμε και βίντεο όταν έρθεις, να το στείλουμε demo στο nba μετά.Σε πληροφορώ πως ο Δευκαλίων διάγει λαμπρή καριέρα στα τοπικά της Μελβούρνης κι εγώ δεν τα πάω άσχημα στα ανοιχτά της Αβάνας...
Σου προτείνω 3 μήνες Πούντα κάνα βραχιολάτος σε all inclusive μέχρι να συνέλθεις. Σε τι κοινωνία μεγαλώνουν τα παιδία μας ρε!Ας πούμε ότι έχετε τρεις μήνες να διαθέσετε για ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης,
5. ΟΧΙ παραλίες, τις μισείτε.
Ωραίο το προγραμμα ! 15 ημερες είναι πολλες για Ισραηλ , πολυ μικρή χώρα ....εκτος και αν θελεις να επισκεφτεις οοοολα τα μοναστηρια και τις εκκλησιες !Ωραία, ανέβασα τις ημέρες στις 100 και το πλάνο έχει ως εξής, ξεκινώντας στις 5.2:
1. Σουδάν 12
2. Ισραήλ 15
3. Ιορδανία 5
4. Ουζμπεκιστάν (Μάρτιος πια) 15
5. Μυανμάρ 15
6. Βιετνάμ 15
7. Μικρονησία 15
και μένουν και δυο εβδομάδες, μάλλον για κάτι ακόμη από Ωκεανία, π.χ. Wallis & Futuna ή κανά Κιριμπάτι, ό,τι κάτσει.
Αλλιώς θα μπορούσε να είναι Ασυτραλία (1-2 πόλεις) ή Νέα
Ζηλανδία (βλέπω τίποτε σε 2 εβδομάδες).
Αν κάτι πρέπει να μείνει απέξω, μάλλον θα τη φάει πάλι το Βιετνάμ (εκτός κι αν έχει τίποτε αρχαία που μου ξέφυγαν). Επίσης αν βρω κανά καλό connect 1-2 μέρες σε Χονγκ Κονγκ ή Σαγκάη που δεν έχω πάει, δε με χαλάνε.
Παρατηρήσεις; Έτσι κουβέντα να γίνεται, τώρα που πια είμαστε "κοντά" στο ταξίδι...
Έτσι ακριβώς (πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς - αφού το λέει η isabelle; )Στο Βιετνάμ, η Hue παίζει δυνατά, ειδικά η βόλτα στο ποτάμι σε συνδυασμό με τις επισκέψεις στους αυτοκρατορικούς τάφους και τις παγόδες. Όσο για το My Son, λίγα τα ευρήματα και μάλλον περιορισμένου ενδιαφέροντος. Αν αξίζει η επίσκεψη είναι 70% για το περπάτημα στη φύση, και μόλις 30% για τα αρχαία, μη σου πω 80%-20%.
Για την Hoi An θα προσυπέγραφα και με τα δυο μου χέρια αν δεν είχα ακούσει από πολύ φερέγγυους φίλους που την επισκέφτηκαν πέρσυ ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά, κι ότι το μέρος από περίπου off the beaten track που ήταν πριν από μια δεκαετία τώρα πια πήζει στα γκρουπ καθώς έχει μπει σε όλα σχεδόν τα προγράμματα των διεθνών γραφείων. Μ' αυτά και μ' αυτά ομολογώ ότι σε ο,τι αφορά την ΝΑ Ασία νοιώθω πια να έχω χάσει τη μπάλα καθώς όλα δείχνουν ότι η τουριστικοποίηση τρέχει με γεωμετρικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Έτσι, μετά το Μουντομπάσκετ έρχεται το πουρομπάσκετ.Να χετε κανα γιατρό εκει κοντα για παν ενδεχομενο...μακρινο βεβαια
Λες ε; Διάβασα έναν οδηγό πέρυσι που αγόρασα εισιτήρια (και τα άφησα αχρησιμοποίητα) και μου φάνηκαν και λίγες οι 15 μέρες παρότι δε σκόπευα να πάω σε μοναστήρια, αλλά δε θυμάμαι τι ήταν αυτό που με κρατούσε τόσες μέρες. Θα το ξανακοιτάξω πάντως, δε με χαλάει να κόψω 5 μερούλες να τις δώσω κάπου αλλού.Ωραίο το προγραμμα ! 15 ημερες είναι πολλες για Ισραηλ , πολυ μικρή χώρα ....εκτος και αν θελεις να επισκεφτεις οοοολα τα μοναστηρια και τις εκκλησιες !
Κι εγώ έτσι το βλέπω, αλλά ναι πηγαίνω με χαμηλές προσδοκίες. Γενικώς στο Βιετνάμ πηγαίνω με χαμηλές προσδοκίες, πλην του φαγητού όπου περιμένω να περιδρομιάσω.Έτσι ακριβώς (πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς - αφού το λέει η isabelle; )
To My Son ασφαλώς και δεν είναι ούτε Angkor ούτε Bagan, ωστόσο, κάποιος που έχει δει αυτά μπορεί να κάνει συγκρίσεις πολιτισμών, κλπ. Ε, κι αν είναι στο Hoi An, μια ημερήσια εκδρομούλα εκεί, μια χαρά θα ταιριάξει.