varioAthens
Member
(παντως για Αιγυπτο σου εχω καλες ακρες... )
(παντως για Αιγυπτο σου εχω καλες ακρες... )[/quote
Σου έχει "φάει" λεφτά ο Γιώργος και θέλεις να τον εκδικηθείς? Για πες.......
χα χα χα... τι αλλο θα ακούσουμε απο την αρχιτεκτονα της συντριβής του τουρισμού της Αιγύπτου? Αιδώς Αργείοι.............Δεν σε καταλαβαινω... ειλικρινα... θελω να δωσω τα φωτα μου και τις συμβουλες μου απο καθαρο συμφορουμιτικο ενδιαφερον και υπαρχουν κατι κακοπροαιρετοι τυποι που μετα απο τις κακες επιρροες στο τελευταιο τους ταξιδι (βλεπε ψευτικοι μπατσοι κλπ) αμφισβητουν το ποιόν μου....πφφφφ
Είναι τόσο το κρύο που τα ξεχνάμε τα -σταν όλα μαζί; Για πόσο κρύο μιλάμε; Ούτε για Μάρτιο; Ούτε ένα -σταν... ; Πάνω που κατέληγα σε ένα αχταρμά Σουδάν-Ισραήλ-Μυανμάρ-Ουζμπεκιστάν-Βιετνάμ με 15-20 μέρες στο καθένα...
Από φεβρουαρίου και μετά μάλλον καλα θα είναι. Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι αχταρμαδες!!!
off topicάρω αλλά αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, μα εξαιρετικά ενδιαφέρον!!! Προσωπικό μήνυμα παρακαλώ να μην κανιβαλίσω το τόπικ του Γιώργουσαουδικη αραβια εχουμε τις ακρες να παρεις βιζα κι εχει φοβερα πραγματα,.
Θα απαντήσω μόνο σε αυτά που έχω πάει και σε όσα είχα φτιάξει πρόγραμμα:Δηλαδή στο Ουζμπεκιστάν για τι θερμοκρασίες μιλάμε Μάρτιο μήνα; Για πες και μια εκτίμηση ημερών. Ας πούμε:
Νότια Αίγυπτος: 5
Σουδάν 10
Ερυθραία 7
Ισραήλ 10
Μυανμαρ 15
Βιετναμ 15
Ουζμπεκισταν 15
και μένουν και κάποιες μέρες για λίγη Καντόνα και καμιά Μοσχα για τα connections. Πού εγκληματώ;