underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Το είδα ότι η έρευνα έγινε από άλλο φορέα και διάβασα και άλλα σχετικά posts (δίνονται και κάποια links εκεί). Η γνώμη μου για την έρευνα είναι αυτή που σου είπα-μούφα. Πώς μπορείς να διαπιστώσεις αν ένας λαός είναι λιγότερο ή περισσότερο ανεκτικός ως προς το διαφορετικό μόνο βάσει ενός κριτηρίου;Δε διάβασες αρκετά γιατί η έρευνα δεν έγινε απ' τη Daily Mail. Αναφέρεται στο άρθρο από ποιον φορέα έγινε.
Και από εκεί και πέρα ούτως ή άλλως (ακόμα και αν δεχτεί κανείς ότι η έρευνα έχει μια κάποια αξιοπιστία) το Μπαγκλαντές δεν είναι στην κορυφή αυτής της λίστας (ούτε καν) όπως ανέφερες.
Επιπλέον σημασία έχει και το πώς η κάθε είδηση παρουσιάζεται στην χ εφημερίδα. Ως γνωστόν η Daily Mail είναι φυλλάδα. Είναι σα να καθόμουν να ποστάρω τώρα εγώ σαν σοβαρή πηγή το Πρώτο Θέμα.
Ευχαριστώ dim kyr για την πληροφορία, το ξέρω ότι μπορώ να πάω και από την ινδική πλευρά, αλλά εγώ θέλω Μπαγκλαντές!υγ Uderwater αφού γουστάρεις τρελά, στα Σουνταρμπάν μπορείς να πας κι απο Καλκούτα αν θέλεις. Κλείνουν καθημερινά εκδρομές τα ντόπια γραφεία, κι αν θέλεις έχουν κι οικήματα στα οποία μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ και να επιστρέψεις την επομένη. Πάντως απο την μεριά του Μπαγκλαντές έχει τα ωραιότερα κομμάτια για να λέμε και την αλήθεια.
Και θέλω να το γυρίσω και λιγάκι, να πάω και σε κάποιες από τις μεγάλες του πόλεις, να πάω Cox Bazaar, να επισκεφτώ το St. Martin's island (όχι το κλασικό νησί για να χαρεί κάποιος τον Ινδικό!) και πολλά άλλα!
Όχι ότι θα με χαλάσει και η Ινδία βέβαια, λέμε τώρα.