mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
γιουτηάρ
*Canon sx170is
*Canon sx170is
Οι διαφορές είναι σχετικά μικρές.Επειδή η κυβέρνηση του Εκουαδόρ επιβάλλει φόρους που μπορούν να φτάσουν σε ύψος το 45% της αξίας της ηλεκτρικής συσκευής κι επειδή ούτως ή άλλως με την ελληνική μου κάρτα δεν μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό, απεφάσισα να πάρω μία κάμερα από ένα σάητ με μεταχειρισμένα. Βρίσκω λοιπόν τις εξής κάμερες:
Nikon Coolpix AW110
Samsung MV900f
Samsung WB150f
Όλες τις βρίσκω ακριβώς στην ίδια τιμή (250 $),αν και η τελευταία μόνο βρίσκεται στο Κίτο αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
Γενικά δεν το έχω με τις φωτογραφίες κι έτσι δε θέλω να ξοδέψω πολλά λεφτά αλλά θέλω μια λίγο καλύτερη φωτογραφική από μια απλή απλούστατη ψηφιακή.
Τα κριτήριά μου είναι τα εξής(εκτός από την ποιότητα των εικόνων φυσικά):
1. μεταφερσιμότητα aka όσο πιο μικρή γίνεται
2. ευκολία στη χρήση (να μη θέλω μια βδομάδα να τη μάθω)
3. να είναι κάπως ανθεκτική και αν γίνεται αδιάβροχη
Τείνω στην πρώτη λόγω της ανθεκτικότητας αλλά δεν έχω πραγμαιτκά ιδέα.
Ποιά μου προτείνετε;
υγ. Βρέθηκε και μία 4η Canon SX170ls για 220$
Αρχικά δεν ξέρω άμα έχεις πάρει κάποια κάμερα μέχρι στιγμής αλλά εγώ προσωπικά που προτείνω αυτές. Δεν είναι ούτε επαγγελματικές μα ούτε οι πολύ απλές.Καλησπέρα! Εν έτει 2017 λοιπόν και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή. Ούτε τίποτα επαγγελματικό ούτε τίποτα με πολύ μεγάλο κόστος. Θέλω μόνο να βγάζω καλές φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια μου.
Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό; (άσχετη εντελώς εδώ)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Βοήθησες αρκετά! Θα κοιτάξω τις προτάσεις σου και ελπίζω να βρω κάτι Αν έχω απορία θα σου στείλωΑρχικά δεν ξέρω άμα έχεις πάρει κάποια κάμερα μέχρι στιγμής αλλά εγώ προσωπικά που προτείνω αυτές. Δεν είναι ούτε επαγγελματικές μα ούτε οι πολύ απλές.
01. CANON PowerShot SX60 HS Black
02. Nikon Digital Camera B700 Μαύρο
Προτίμησα να σου δείξω φωτογραφικές με λειτουργία iso ώστε να σου είναι εύκολο να βγάλεις φωτογραφίες σε σκοτεινά μέρη χωρίς φλας. Το μόνο δύσκολο είναι μετά στο χειρισμό της κάμερας και του χεριού. βέβαια δεν γνωρίζω προσωπικά άμα στις συγκεκριμένες μπορείς να πειράξεις το iso. Απο προσωπική άποψη προτίμησε κάποια canon. Είναι πιο ακριβές αλλά το μενού τους είναι πιο εύκολο απο της nikon. βέβαια αυτό ειναι στην κρίση σου.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιες καινούργιες σαν και αυτή πχ. (Sony Digital Camera Cybershot DSC-WX350) που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τις παραπάνω αλλά είναι "κομψές" και μικρές.
Διαφορετικά μπορείς να πάρεις κάποια απλή compact camera που δεν χρειάζεσαι πληροφορίες. πλέον όποια και να πάρεις θα κανει την δουλειά της. Εγώ προσωπικά έχω την (Nikon A10 Red Φωτογραφική Μηχανή Compact) που απο ότι είδα κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά και βγαζει πολυ καλές φωτογραφίες. Αλλά όπως ανέφερα πιο πανω ειναι αναγκαιο το φλας σε σκοτεινά μέρη.
Δεν ξερω αμα σε βοήθησα αν και το ελπίζω. Οτιδηποτε απορια έχεις, εδω ειμαι να στην λυσω αμα μπορώ.
Μάλλον λόγω ασχετοσύνης δικής μου δεν είναι dslr όπως ανέφερα, δε βγαίνει ο φακός. Το μοντέλο είναι panasonic dmc-fz200.Δοκίμασες ένα διαφορετικό φακό, για να διαπιστώσεις κατ'αρχήν αν το πρόβλημα είναι στη μηχανή ή στο φακό; (αν και υποψιάζομαι ότι είναι στη μηχανή)
Επίσης δε βγάζεις το φακό να δεις αν έχει κάτι πάνω ο καθρέφτης ;