emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Γιώργο ότι έγραψα έχει τη μορφή "tip" για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση απο την κάρτα μας όσον αφορά την ταχύτητα και τον όγκο δεδομένων.Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα που συναντάς οφείλεται αποκλειστικά στην κάρτα, απλά μπορεί να δεις κάποια μικρή διαφορά στην απόκριση. Από τη στιγμή που σε ενοχλεί όμως, καλά κάνεις και κοιτάς για άλλα συστήματα.Δε θέλω να σε αμφισβητήσω γιατί προφανώς είσαι σχετικότατος σε αντίθεση με μένα. Αλλά όσες cybershot έχουν πέσει στα χέρια μου (πάνω από 10) έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα: μόλις βλέπω τι φωτογραφία έχω πάρει, πηγαίνοντας από τη μία φωτό στην άλλη πρέπει να περιμένω να "ξεθολώσει" η εικόνα. Ακόμη κι όταν χρησιμοποιώ την ίδια ακριβώς κάρτα σε άλλη φωτογραφική (π.χ. σε Samsung ή CASIO), αυτό δε συμβαίνει, οπότε συμπέρανα ότι είναι αδυναμία των Sony.
Αυτό θα ήταν ανήθικο και μάλλον και αντιχριστιανικό. Οπότε τη Δευτερα κιόλας θα πάω να το κάνω.Αν υπάρχει χρόνος, μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα με μεγάλη γκάμα φωτογραφικών μηχανών και να παίξεις με διάφορες.Αφού βρεις αυτη που σου κάνει, την ψάχνεις ονλάην για να βρεις και την καλύτερη τιμή.
Λίγο ακριβή δεν είναι; έως πολύ θα έλεγα. ..Η rx-100 iii είναι εκπληκτική, την έχει ο γείτονας (φωτογράφος με ένα ντουλάπι γεμάτο εξοπλισμό canon) και όποτε βρισκόμαστε με αυτήν ασχολούμαστε.
"Ποιά μηχανή είναι καλύτερη για τον yorgos"Κάτσε να τη δω καλύτερα. Απλά στο λινκ που είχες βάλει την είχε σύγκριση με μια άλλη, την οποία έβγαζε καλύτερη και η οποία όμως δε με αφορούσε διότι φοράει φακούς, και θεώρησα πως πρότεινες την "καλύτερη".
Ψάχνει την ∩ ο συμφορουμίτης. Μαθηματικοί, χειρουργοί και κρεοπώλες ξέρετε απο τομές ."Ποιά μηχανή είναι καλύτερη για τον yorgos""ποιά είναι καλύτερη στα χαρτιά""ποιά είναι καλύτερη για τον jousis".