dimitr
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Πρώτα πρέπει να δεις πόσα χρήματα διαθέτεις και μετά να πας στην αναλογη κατηγορία. Πάντως οι DSLR είναι καλύτερες από όλες τις άλλες...
Θα συμφωνήσω απόλυτα, κι έχει πολλαπλή χρήση, αλλά από τιμές…..Πήρα και μια Olympus om-d (mirrorless) ως 3ή μηχανή για να την έχω παντα μαζί. Ομως προτιμω να μου πέφτει ο λαιμος με την θεοβαρια canon full frame και τους φακούς της. Διαφορετικά και με ενα iPhone έχω δει αξιόλογες φωτο
Προβληματίστηκα τώρα με αυτό που λες. Η μπαταρία της dslr Canon 1200d που έχω δεν με βγάζει ούτε μια μέρα και είναι καινούρια η μηχανή (περίπου 7 μήνες την έχω). Θα αγοράσω άμεσα και μια δεύτερη μπαταρία, αλλά μου κάνει εντύπωση που από την πρώτη στιγμή η μπαταρία της δεν κράταγε αρκετά.Εκεί που τραβάω με dlsr απροβλημάτιστα για 2-3 μέρες
Όταν μιλάτε για βάρη στην dslr για πόσο μιλάμε συνολικά με όλον τον εξοπλισμό;
+1 Και όχι μόνο με iphone. Έχω πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες (και γενικά τις δυνατότητες της κάμερας) που βγάζει το smartphone galaxy a5 της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-a/SM-A500FZWUVGR Το έχει ο άντρας μου και με κατατρόπωσε φωτογραφικά. Μέχρι και πανοραμική αξιολογότατη μπορείς να τραβήξεις. Και χωρίς πολλά-πολλά. Στο τσακ μπαμ και χωρίς να ασχολείσαι με ένα σωρό κουμπάκια, ρυθμίσεις και λοιπά ψιψιψόνια.Διαφορετικά και με ενα iPhone έχω δει αξιόλογες φωτο
Πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις, μπορεί να σου έκατσε ελαττωματική μπαταρία!Βρες ένα κατάστημα να σου την μετρησει να δεις τι παίζει.Για περισσότερη αυτονομία μπορείς να πάρεις και ένα grip για την Canon σου, έτσι ωστε να έχεις 2 μπαταρίες ταυτόχρονα πάνω στη μηχανή.Προβληματίστηκα τώρα με αυτό που λες. Η μπαταρία της dslr Canon 1200d που έχω δεν με βγάζει ούτε μια μέρα και είναι καινούρια η μηχανή (περίπου 7 μήνες την έχω). Θα αγοράσω άμεσα και μια δεύτερη μπαταρία, αλλά μου κάνει εντύπωση που από την πρώτη στιγμή η μπαταρία της δεν κράταγε αρκετά.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, γιατί από την πρώτη κιόλας φορά που τη χρησιμοποίησα μου κράτησε μισή μέρα. Λάθος μου που το αμέλησα και δεν πήγα άμεσα στο κατάστημα να δω τι συμβαίνει. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις, μπορεί να σου έκατσε ελαττωματική μπαταρία!