• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Κοσμοπολίτικο νησί για νέους και παρέες

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Kαλα προτεινετε κεφαλονια στα κοριτσια που ειναι οικογενειακο νησι?ελεος!Επισης Ικαρια ειναι για καταστασεις πιο αλτερνατιβ,στριφτο τσιγαρο κλπ.Εξαρταται το στυλ τους...Σιφνος δεν ειναι Μυκονος αλλα ουτε και Μηλος...Ειναι κατι ενδιαμεσο με ικανοποιητικη διασκεδαση

kangoyras

Member
Κοίτα εγώ προσωπικά επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα, νομίζω τέτοια φάση δεν είναι για σέριφο. Χωρίσ να έχω πάει βέβαια σου λέω απο αυτά που διάβασα. Τώρα για το κάμπινγκ δεν ξέρω τι γίνεται αλλα ίσως και καλύτερα να απαντήσεις κάποιος πιο συγκεκριμένα που έχει πάει.!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοιτάξτε να δείτε τελικά τι παίζει..Κατόπιν σκέψης και συζήτησης, έχω να απαντήσω στα εξής
1. Τέτοια φάση είναι για παρο μυκονο σαντορινη,κτλ κτλ που έχουμε πει και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε που είναι αυτά, μεταξύ αυτών και η ίος όντως!!
2. Χαλκιδική ναι φυσικά κάτι τέτοιο έχει η μία στο μυαλό της, αλλα δυστυχώς αν δεν πάμε κάπου στο νο1. που είπα πριν θα είναι πιο ήσυχα. Χαλκιδική έτσι και αλλιώς πηγαίνουμε σκ κτλ..ειπαμε για καπου καλοκαιρι
3.λοιπον οπως ειπα γενικα καθομουνα εχτεσ και κοιτούσα τα νησία απο δω απο κει και δυστυχώς κατέληξα οτι δεν μπορώ να τους ικανοποιήσω όλους.!!! Η φάση αμα θέλου να συνδυάσουν και όμορφες παραλίες και νταβαντούρι και παρέες κτλ θα είναι πιο ήρεμη.
4. Καμπινγκ-κεφαλλονιά και τα συναφή υπάρχει ένας αρνητισμός, λοιπόν εγώ σκέφτομαι να μην παω καθόλου, να τους αφήσω να κόψουν το λαιμό τους!!!-κοινωνικό φορουμ θα καταλήξει στο τέλος!!! και να κάτσω στην ησυχία μου :bleh:

Αντε γιατί εχτές όχι η μία έλεγε το μακρύ η άλλη το κοντό!! Να κάτσουμε χαλκιδικής που λες και συ που έχουμε και σπίτια και να ησυχάσουμε
Σωστο αυτο που λες ..αμα ειναι πολλα τα ατομα (και κυριως γυναικες) αντε να συννενοηθεις.
Ωστοσο απ οτι καταλαβα πολυ βασικο κριτηριο αποτελει για σας το clubbing,ο χαβαλες-γνωριμιες και οι παραλιες.
Και γιατι να μην ξαναπατε λοιπον Μυκονο ή Παρο που τα συνδυαζουν?
Γι αυτα τα νησια μια φορα μονο δεν ειναι αρκετη.Οταν περασαμε καπου καλα κ μας αρεσε ,δεν ειναι απαγορευτικο το να μην ξαναπαμε.
Επιπλεον θα σας προτεινα να δειτε και την Κρητη.

kangoyras

Member
Αχ θνξ ναι! νομίζω το έγραψα πιο πάνω κρήτη ήμουν 8 χρόνια και το προηγούμενο καλοκαίρι την γύρισα όλους τους μήνες για τα καλά. Ε θέλω να δω και κάτι άλλο ξεσ.

Βασικά μάλλον θα καταλήξω σε φάση 3-4 μέρες Ιο και μετα απο κει Νάξος ή Σιφνος κάπως έτσι. Δηλαδή θα το μοιράσω σε δυο νησιά . Μου φαίνεται το καλύτερο και όλοι λιγο πολύ θα είναι ευχαριστημένοι

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο με την Κρητη ολο το ξεχναω ρε γμτ...
Ειναι πολλα τα θεματα Αρη......:bleh:
Εγω προτεινω το συνδυασμο Ιο-Σιφνο.Αν και λατρευω Ναξο...εσεις ζητατε περισσοτερη φασαρια κοριτσια.
Και οι παραλιες της Ιου ειναι πολυ καλες .Το Μαγγαναρι ειναι τροπικαλ.
Μιλωντας βεβαια μονο για παραλιες να ξερεις οτι οι νοτιες παραλιες της Ναξου ειναι πολλες ,τροπικαλ και πολυ δυνατες!!!

kangoyras

Member
Κοίτα μάλλον ναι κάπως έτσι θα το φτιάξω το πρόγραμμα. ξέρω πως σίφνο έχει πιο πολύ νταβαντούρι απο νάξο αλλά απο τη νάξο πχ μπορείς να συνδυάσεισ και τα αυθημερόν για κουφονήσια σχοινούσα..πιο πιστεύω είναι λίγο πιο χύμα-εννοω πιο μικρό κόσμο.
Συν επίσης οτι η νάξος είναι πιο όμορφο νησί. Οικογενειακά ναι αλλα σίγουρα θα έχει και κάπου να βγεις. Δεν πιστεύω να είναι σαν την Θάσο. Στη θάσο η κατάσταση δεν παλευόταν, ένα ήσυχο μπαράκι δεν είχε να πιεις ένα ποτο. Τοσο οικογενειακά φαντάσου.!!!
Αλλά σου λέω θα φτιάξω το σκ ένα πρόγραμμα πιο καλά να δω και με τις μετακινήσεις τα δρομολόγια. Τι αξίζει τι όχι μην φάμε τζάμπα μέρες απο δω και απο κει και δεν κάνουμε τιποτα γιατί αυτά τα πολλά μαζί πολλές φορές βγαίνουν μαλακία,πολύ κούραση δεν βλέπεις τίποτα και πρέπει να εισαι συνέχεια και στο δρόμο χωρις ουσία!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αν δε θέλετε κλαμπ με την απόλυτη έννοια, πάτε Σίφνο. Έχει ένα δρομάκι πολύ μεγάλο γεμάτο μπαράκια φουλ στο νεαρόκοσμο. Απλώς δεν παίζει χορός κλπ απ'ό,τι είδα. Αλλά κόσμος πολύ ωραίος, νέος, ζευγάρια αλλά κυρίως παρέες.
Το "αρνητικό" για Σίφνο είναι ότι δεν έχει οργανωμένες παραλίες, οπότε αν οι φίλες σου φαντάζονται Nammos ή Ναυαγό δε θα το βρούνε. Θα βρούνε πετσετούλες στρωμένες στην άμμο, κάτω από αρμιρίκια, και καφέ από αναψυκτήρια/καντίνες/καφετέριες παρακείμενες.

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Ιος, αβλεπει! Συνδυαζει ολα αυτα που θελετε, μαζι ομως με καταπληκτικες παραλιες!
Ωραια κατασταση...

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Ρε παιδιά άσχετη ερώτηση η ίοσ δεν μαζέυει 20 άχρονα??? (μη βαράτε)...
Μαζευει...Ε, και; Οχι ομως, μονο εικοσαχρονα. Η Ιος, εχει επιλογες, για ολα τα γουστα. Διαλεγεις και παιρνεις, που λενε...
Και φυσικα, διαθετει εκπληκτικες παραλιες...

kangoyras

Member
Χεχε!!!λοιπόν ΓΙάννης θα ετοιμάσω ένα πρόγραμμα τώρα το σκ που έχω λίγο χρόνο, να σας το πω να μου πείτε πως σας φαίνεται και αν συμφωνείται..Η ίος είναι μέσα.
Αλλά να σου πω τι μου πε ο αδερφος μου που πήγε και αυτός.
Λοιπόν ακριβής αναπάρασταση

Μπαρ, έχει κάτι κλαμπάκια έτσι μικρά που μαζεύεται το βράδυ ο κόσμος, ωραία είναι, παρόλο που είναι σχετικά μικρά και θα πηγαίνετε εκεί μου λέει και κάθε 5 λεπτά θα σου την πέφτουν οι άντρες. Το χωριό, κοινώς χώρα είναι πολύ γραφική αλλά δεν έχει κάτι άλλο εκτός απο αυτό. Έπειτα, μπορεί να υπάρχουν πολλές παραλίες αλλά σε μία θα πηγαίνετε γιατί εκεί μαζεύεται ο κόσμος Φυσικά θα πάτε και σε άλλες αλλά εκεί θα καταλήγετε...Μάλιστα!!
Εν γένει είναι το νησί που πηγαίνουν οι νέοι για να πηδ... και να μεθύσουν και πάει κάθε καρυδιάς καρύδι με την σκεπτική αυτή. Εχει αρκετούς Ιταλούς και συνήθως πάνε μικρά!.

Είναι ωραίο το νησί και η φάση ακριβώς για να βγεις κτλ είναι ό,τι πρέπει όμως αν είναι να πας για πολλές μέρες σε κάποια φάση θα βαρεθείσ. Το νησί μικρός και όπως περιέγραψα παραπάνω ...

Ετσι λοιπόν σαν καγκουρασ :bleh: λέω
κάπου 4 μέρες νομίζω είναι καλά για εκεί-σίγουρα ντε φάκτο το κλείνουμε το νησί για να σιγουρέψουμε οτι δεν θα υπάρχει γκρίνια -κακής νυχτερινής ζωής- και απο κει και πέρα κάνουμε και το κάτι άλλο.Και όπως σου είπα θα το οργανώσω τώρα το σκ και θα σου πω!! Με πρώτη στάση μάλλον Ιο. αυτά θα σε ενημερώσω όμως..χεχε! και να μου πεις την άποψή σου

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
h ios den uparxei...exw paei 2 fores kai exw perasei teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eidika tn prwth fora.to kalutero nhsi gia diaskedash ever...

paidia as apanthsei kapoios gia serifo..ti paizei?
Καλώς όρισες, τα greeklish όμως δεν επιτρέπονται στο site.
Για Σέριφο κάνε μια αναζήτηση πάνω δεξιά
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...F1%E9%F6%EF%F2-%DE-%F3%DF%F6%ED%EF%F2%3B.html
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...E3%EF%F2-%E3%E9%E1-%E6%E5%F5%E3%E1%F1%E9.html
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...EC%EF%ED%DE-%F3%F4%E7-%F3%DD%F1%E9%F6%EF.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom