Σωστο αυτο που λες ..αμα ειναι πολλα τα ατομα (και κυριως γυναικες) αντε να συννενοηθεις.Κοιτάξτε να δείτε τελικά τι παίζει..Κατόπιν σκέψης και συζήτησης, έχω να απαντήσω στα εξής
1. Τέτοια φάση είναι για παρο μυκονο σαντορινη,κτλ κτλ που έχουμε πει και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε που είναι αυτά, μεταξύ αυτών και η ίος όντως!!
2. Χαλκιδική ναι φυσικά κάτι τέτοιο έχει η μία στο μυαλό της, αλλα δυστυχώς αν δεν πάμε κάπου στο νο1. που είπα πριν θα είναι πιο ήσυχα. Χαλκιδική έτσι και αλλιώς πηγαίνουμε σκ κτλ..ειπαμε για καπου καλοκαιρι
3.λοιπον οπως ειπα γενικα καθομουνα εχτεσ και κοιτούσα τα νησία απο δω απο κει και δυστυχώς κατέληξα οτι δεν μπορώ να τους ικανοποιήσω όλους.!!! Η φάση αμα θέλου να συνδυάσουν και όμορφες παραλίες και νταβαντούρι και παρέες κτλ θα είναι πιο ήρεμη.
4. Καμπινγκ-κεφαλλονιά και τα συναφή υπάρχει ένας αρνητισμός, λοιπόν εγώ σκέφτομαι να μην παω καθόλου, να τους αφήσω να κόψουν το λαιμό τους!!!-κοινωνικό φορουμ θα καταλήξει στο τέλος!!! και να κάτσω στην ησυχία μου
Αντε γιατί εχτές όχι η μία έλεγε το μακρύ η άλλη το κοντό!! Να κάτσουμε χαλκιδικής που λες και συ που έχουμε και σπίτια και να ησυχάσουμε
Μαζευει...Ε, και; Οχι ομως, μονο εικοσαχρονα. Η Ιος, εχει επιλογες, για ολα τα γουστα. Διαλεγεις και παιρνεις, που λενε...Ρε παιδιά άσχετη ερώτηση η ίοσ δεν μαζέυει 20 άχρονα??? (μη βαράτε)...
Καλώς όρισες, τα greeklish όμως δεν επιτρέπονται στο site.h ios den uparxei...exw paei 2 fores kai exw perasei teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eidika tn prwth fora.to kalutero nhsi gia diaskedash ever...
paidia as apanthsei kapoios gia serifo..ti paizei?