GTS
Member
Γενικά οι Ισπανοί ήταν ό,τι να ναι στην αντιμετώπιση της πανδημίας από την αρχή έως σήμερα.
1)Τον Αυγουστο επιτηδες απεφυγα το σαββατοκυριακο και παντα υπηρχε θεση στον εξωτερικο χωρο στο βαπορετο, επισης δεν ηταν γεματο.1)Περπατώντας ήταν αρκετά καλά, όταν όμως μπήκα σε βαπορέτο μου έκανε εντύπωση το πόσος κόσμος επιτρεπόταν να μπει και να κάθεται χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας (σαν γεμάτο τίγκα λεωφορείο και χειρότερα).
2)Οι μετανάστες τους, σαν τους δικούς μας ... συμμόρφωση μηδέν. Goodnight and good luck.
Δεν ξέρω από πού το συμπεραίνεις αυτό. Στην περιοχή μου, και έχουμε πάρα πολλούς, δεν ισχύει πάντως.Οι μετανάστες τους, σαν τους δικούς μας ... συμμόρφωση μηδέν.
κουράγιο, εμείς Φρανκφούρτη μέτρα από αύριο, υποχρεωτική χρήση μάσκας σε πολυσύχναστους δρόμους, κλείσιμο εστιατορίων και μπαρς στις δέκα το βράδυ και βλέπουμε...είμαστε στα 47 περίπου κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, κοντεύουμε το πενηντάρι που θα μας χαρακτηρίζει υψηλού υγειονομικού κινδύνου.επισημα και πλεον ειμαστε high risiko περιοχη...
για να παμε π.χ. για ενα σαββατοκυριακο στο Μοναχο πρεπει να εχουμε αρνητικα αποτελεσματα εξετασεων
καλα παμε
Ψ Baden Württemberg (Esslingen)