8avos
Member
Eπίσης θεωρω ότι τα ταξίδια,για τυπους που μένουν σε σκηνη,σε καμπερβαν κ που εχουν χρόνο σε περίπτωση καραντίνας,υφίστανται.Δεν είναι απομωνωμένα όπως την πρώτη φορά,μιας που πολλά πράγματα λειτουργούν.
Δε θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς, η οικονομία είναι στο ναδιρ, αν ξαναγίνει λόκνταουν θα έχουμε περισσότερα θύματα από αυτοκτονίες/χαμηλό βιοτικό επίπεδο από ότι από κορονοϊό.Eπίσης θεωρω ότι τα ταξίδια,για τυπους που μένουν σε σκηνη,σε καμπερβαν κ που εχουν χρόνο σε περίπτωση καραντίνας,υφίστανται.Δεν είναι απομωνωμένα όπως την πρώτη φορά,μιας που πολλά πράγματα λειτουργούν.
Τι κάνει κανείς τώρα, βγάζει εισιτήρια για ταξίδι Γενάρη-Φλεβάρη;
Παντου κυκλοφορησε μονο ενα δελτιο τυπου. Μονο.Εδώ (Η.Β.) μας είπαν μόλις ότι πάμε προς τέλη άνοιξης για ομαλοποίηση, παρ' ότι τα πρώτα εμβόλια της Pfizer θα αρχίσουν να δίνονται πριν τα Χριστούννα στο καλύτερο σενάριο, και με βάση την ηλικία των ατόμων.
Περιμενετε βρε, δεν σας προλαβαίνουμε Ποιον Ιανουάριο, για Απρίλη - Μάιο θα έλεγα εγώ και αυτό με κάθε επιφύλαξη πάντα...Εδώ (Η.Β.) μας είπαν μόλις ότι πάμε προς τέλη άνοιξης για ομαλοποίηση, παρ' ότι τα πρώτα εμβόλια της Pfizer θα αρχίσουν να δίνονται πριν τα Χριστούννα στο καλύτερο σενάριο, και με βάση την ηλικία των ατόμων.
Είναι ότι τότε έχω διακοπές. Προσπαθώ να το αλλάξω πάντως.Περιμενετε βρε, δεν σας προλαβαίνουμε Ποιον Ιανουάριο, για Απρίλη - Μάιο θα έλεγα εγώ και αυτό με κάθε επιφύλαξη πάντα...
Αν είναι ακυρώσιμα και όχι υπερβολικά ακριβά, γιατί όχι;Εδώ (Η.Β.) μας είπαν μόλις ότι πάμε προς τέλη άνοιξης για ομαλοποίηση, παρ' ότι τα πρώτα εμβόλια της Pfizer θα αρχίσουν να δίνονται πριν τα Χριστούννα στο καλύτερο σενάριο, και με βάση την ηλικία των ατόμων.
Υπάρχει και το θέμα της ταξιδιωτικής ασφάλειας. Αν κάνω από Η.Β. έμαθα ότι πρέπει να ταξιδεύω στην λίστα των επιτρεπόμενων χωρών, που είναι σχετικά μικρή (εδώ).. Αν κάνω από Ελλάδα, δεν ξέρω τι παίζει. Η εποχή επίσης περιορίζει τους προορισμούς. Το σχέδιο ήταν για Ανατολική Αφρική...Αν είναι ακυρώσιμα και όχι υπερβολικά ακριβά, γιατί όχι;