κάπως έτσι το σκέφτομαι και έγω για αυτές τι πόλεις.Κοπεγχάγη δεν έχω πάει, έχω πάει όμως Βαρκελώνη και Μόναχο.
Δε μένει παρά να μετρήσεις τα οικονομικά σου και το είδος της εκδρομής που θα σου άρεσε καλύτερα να κάνεις και μετά η απόφαση θα είναι πιο εύκολη.
- Η εποχή που θα πας είναι κατάλληλη και για τις τρεις πόλεις. Για την Κοπεγχάγη είναι μια καλή ευκαιρία. Στις άλλες πας οποτεδήποτε, ακόμα και χειμώνα.
- Το Μόναχο είναι το πιο οικονομικό από όλες τις απόψεις. (Εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, μουσεία κλπ). Μετά έρχεται η Βαρκελώνη και τελευταία η Κοπεγχάγη.
- Στη Βαρκελώνη μπορείς να "ξοδέψεις" άνετα όλες σου τις ημέρες χωρίς να κάνεις οπωσδήποτε και κάποια εκδρομή. Ναι και για μένα είναι υπερεκτιμήμένη, αλλά θα βρεις να κάνεις και να δεις πολλά πράγματα χωρίς να βαρεθείς.
- Το Μόναχο δεν είναι για παραμονή πολλών ημερών, αλλά συνδυάζει τέλεια υπέροχες κοντινές εκδρομές (λίγες ή και πολλές). Σε παραμυθένια βαυαρικά χωριά, μεγαλύτερες γερμανικές πόλεις όπως η Νυρεμβέργη, στην αυστριακή εξοχή, στο Σάλτζμπουργκ κλπ.
Βαρκελώνη σκοπεύω να μείνω αποκλειστικα όλεσ τισ μέρες.
Μόναχο θα την έβγαζα σε εκδρομές
Κοπεγχάγη δεν έχω ιδέα τι παιζει