Δανία Σουηδία Κοπεγχαγη-Στοκχόλμη

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ναι κι εγώ τα είδα αυτά. Από ποιο τρακ διαδρομο στο σταθμό αναχωρεί δεν ξέρω

paefstra

Member
Ναι κι εγώ τα είδα αυτά. Από ποιο τρακ διαδρομο στο σταθμό αναχωρεί δεν ξέρω
Στη Γαλλια πχ η γραμμη ανακοινωνεται 20 λ πριν την αναχωρηση στον πινακα του σταθμου. Πως να την ανακοινωσουν 2 μηνες πριν?

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ναι ανάλογα τη χώρα. Περισυ στην Πολωνία είχα βρει μια εφαρμογή που έβλεπες 3 μέρες πριν και σκέφτηκα αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή και στη Δανία ή στο σαιτ που μου έδωσες. Προς το παρόν το σαιτ δίνει πληροφορίες μόνο για καθυστερήσεις λόγω εργασιών στις γραμμές.
Γενικά τα τρένα τεινουν να φεύγουν από συγκεκριμένα τρακ που είναι κοντινά μεταξύ τους.Τα εσωτερικά ανάλογα με το γεωγραφικό διαμέρισμα σεαυτό το part του σταθμού τα εξωτερικού αλλού
Θα το ψάξω από τον κεντρικό σταθμό της Κοπεγχάγης

roumpini

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Έκλεισα κι εγώ Κοπεγχάγη Στοκχόλμη σε πολύ καλύτερη τιμή από το sj se για 20 Ιουλίου.
Να σαι καλά που με βοήθησες!
Που βλέπουμε το track? Βέβαια είναι νωρίς ακόμα
Επειδή με ενδιαφέρει κάτι ανάλογο ...πώς πήγε ? Πώς ήταν η διαδικασία και η πορεία από Κοπεγχάγη? Με τις αποσκευές τι γίνεται ? Σου δίνει δυνατότητα για παραδοτέα όταν κλείνεις εισητήριο?

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Για παραδοτέα δεν ξέρω αλλά σιγουρα θα είναι γραμμένο στους όρους της εταιρείας.
Επειδή υπήρχε θέμα λόγω επισκευής στις ράγες εκείνη την εποχή κάναμε στάση στο Μάλμε και καθυστερησαμε μισή ώρα. Δεν μπορείς να δεις το track από εφαρμογή όσο είσαι Δανία (δουλεύει μονο σε σουηδικό έδαφος) αλλα αν πας στο σταθμό 20 λεπτά νωρίτερα θα το δεις στον πίνακα.
Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν το ταξίδι.
Είχε και ένα όμορφο εστιατόριο με πολύ καλές τιμές και μερίδες στο οποίο μπορούσες να γευματισεις για μια ώρα!

roumpini

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για παραδοτέα δεν ξέρω αλλά σιγουρα θα είναι γραμμένο στους όρους της εταιρείας.
Επειδή υπήρχε θέμα λόγω επισκευής στις ράγες εκείνη την εποχή κάναμε στάση στο Μάλμε και καθυστερησαμε μισή ώρα. Δεν μπορείς να δεις το track από εφαρμογή όσο είσαι Δανία (δουλεύει μονο σε σουηδικό έδαφος) αλλα αν πας στο σταθμό 20 λεπτά νωρίτερα θα το δεις στον πίνακα.
Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν το ταξίδι.
Είχε και ένα όμορφο εστιατόριο με πολύ καλές τιμές και μερίδες στο οποίο μπορούσες να γευματισεις για μια ώρα!
Ευχαριστώ πολύ....Κατευθείαν από Κοπεγχάγη για Στοκχόλμη από ό,τι κατάλαβα... και πόσο κόστισε ?

paefstra

Member
Ευχαριστώ πολύ....Κατευθείαν από Κοπεγχάγη για Στοκχόλμη από ό,τι κατάλαβα... και πόσο κόστισε ?
Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.
Νομιζω 2-2,5 ευρω ο καφες στο κυλικειο του τρενου, κατι που μου εκανε εντυπωση.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.
Εσύ μου το συστησες και σε ευχαριστώ πολυ και πάλι!
Ναι και ο καφές τόσο είχε

roumpini

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Από το λινκ που γράφεις πιο πάνω κλείσατε. έτσι ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα