patrizia
Member
Ναι κι εγώ τα είδα αυτά. Από ποιο τρακ διαδρομο στο σταθμό αναχωρεί δεν ξέρω
Στη Γαλλια πχ η γραμμη ανακοινωνεται 20 λ πριν την αναχωρηση στον πινακα του σταθμου. Πως να την ανακοινωσουν 2 μηνες πριν?Ναι κι εγώ τα είδα αυτά. Από ποιο τρακ διαδρομο στο σταθμό αναχωρεί δεν ξέρω
Επειδή με ενδιαφέρει κάτι ανάλογο ...πώς πήγε ? Πώς ήταν η διαδικασία και η πορεία από Κοπεγχάγη? Με τις αποσκευές τι γίνεται ? Σου δίνει δυνατότητα για παραδοτέα όταν κλείνεις εισητήριο?Έκλεισα κι εγώ Κοπεγχάγη Στοκχόλμη σε πολύ καλύτερη τιμή από το sj se για 20 Ιουλίου.
Να σαι καλά που με βοήθησες!
Που βλέπουμε το track? Βέβαια είναι νωρίς ακόμα
Ευχαριστώ πολύ....Κατευθείαν από Κοπεγχάγη για Στοκχόλμη από ό,τι κατάλαβα... και πόσο κόστισε ?Για παραδοτέα δεν ξέρω αλλά σιγουρα θα είναι γραμμένο στους όρους της εταιρείας.
Επειδή υπήρχε θέμα λόγω επισκευής στις ράγες εκείνη την εποχή κάναμε στάση στο Μάλμε και καθυστερησαμε μισή ώρα. Δεν μπορείς να δεις το track από εφαρμογή όσο είσαι Δανία (δουλεύει μονο σε σουηδικό έδαφος) αλλα αν πας στο σταθμό 20 λεπτά νωρίτερα θα το δεις στον πίνακα.
Κατά τα άλλα μια χαρά ήταν το ταξίδι.
Είχε και ένα όμορφο εστιατόριο με πολύ καλές τιμές και μερίδες στο οποίο μπορούσες να γευματισεις για μια ώρα!
Ευχαριστώ πολύΓύρω στα 30 ευρώ το άτομο και κάποια στιγμή το είδα και στα 25 για μια μέρα. Πολύ πιο οικονομικό από το sj
Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.Ευχαριστώ πολύ....Κατευθείαν από Κοπεγχάγη για Στοκχόλμη από ό,τι κατάλαβα... και πόσο κόστισε ?
Εσύ μου το συστησες και σε ευχαριστώ πολυ και πάλι!Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.
Νομιζω 2-2,5 ευρω ο καφες στο κυλικειο του τρενου, κατι που μου εκανε εντυπωση.
Από το λινκ που γράφεις πιο πάνω κλείσατε. έτσι ?Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.
Νομιζω 2-2,5 ευρω ο καφες στο κυλικειο του τρενου, κατι που μου εκανε εντυπωση.