STKF
Member
Νομίζω ότι είναι καλύτερα πρώτα να έρθεις στην συνάντηση και μετά να πας αλλού.Ρωτάω γιατί παίζει να πάω κάπου αλλού πρώτα κ σκέφτομαι να περάσω αργότερα (μετά τις 11) να κάνω εντύπωση
Νομίζω ότι είναι καλύτερα πρώτα να έρθεις στην συνάντηση και μετά να πας αλλού.Ρωτάω γιατί παίζει να πάω κάπου αλλού πρώτα κ σκέφτομαι να περάσω αργότερα (μετά τις 11) να κάνω εντύπωση
Εσύ να κάτσεις ήσυχα!!!Νομίζω ότι είναι καλύτερα πρώτα να έρθεις στην συνάντηση και μετά να πας αλλού.
Αμάν!!!... μας πλάκωσαν τα οικογενειακά..βάρη!!Εσύ να κάτσεις ήσυχα!!!
Και 10.30 αν γίνεται γιατί κάποιοι φεύγουμε νωρίς (11.00 και κάτι) λόγω λεωφορείου.Το event καλά κρατεί συνήθως.
Δεν έχουμε αυστηρό πρόγραμμα, αλίμονο, αλλά γύρω στις 11 θα πρέπει να την κόψουμε την πίτα.
ΣημειώθηκεΚαι 10.30 αν γίνεται γιατί κάποιοι φεύγουμε νωρίς (11.00 και κάτι) λόγω λεωφορείου.
Κρατάω καρέκλα δίπλα μουΘα ερθω μόνη ... αλλά πιστεύω ότι κάποιον θα βρω που να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
Μετά θα μας παρακαλάνε και εμείς θα κάνουμε τους δύσκολουςΣήμερα κλείνουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Κανονίστε!!
Τι θα πει κλείνουν οι δηλώσεις; Ότι δε θα φάνε πίτα;Σήμερα κλείνουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Κανονίστε!!