vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Όμορφα και ζεστά όπως κάθε χρόνο!Ευχαριστουμε τους διοργανωτές !
Όπως πάντα άψογοι!Ευχαριστουμε τους διοργανωτές !
Πες μας το μυστικό μήπως μάθουνε κάτι παραπάνω!Κατ' αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες, που δουλευουν πριν απο μας για μας!
Για αλλη μια φορα περασα πολυ-πολυ ωραια κι αυτο το αποδιδω στην εξης αισθηση:
Αν και συναντω καποιους πρωτη φορα (και βεβαια δεν γνωριζω τιποτα για τους ιδιους και την ζωη τους) νοιωθω οικεια και ανετα.
Ειναι σαν η αγαπη μας για τα ταξιδια (αυτα που καναμε, που σχεδιαζουμε, που ονειρευομαστε, ακομα και αυτα που δεν θα κανουμε ποτε) να μας συνδεει με μια αορατη αλλα υπαρκτη κλωστη.
ΥΓ: Ευχαριστω ιδιαιτερως τον @vlassis για την υπομονη του να μου κανει μαθημα (στην ασχετη) με τιτλο: Πως βρισκουμε τα παμφθηνα εισιτηρια.
Μπράβο που περάσατε καλά, Γιατί δεν κάνετε που και που αυτό που λέει η kati χωρίς συμβατική αφορμή οπωσδήποτε? πχ εαρινή σύναξη. ΥΓ. Δεν δε είδα στις δηλώσεις συμμετοχής, έκανα λάθος?Άντε και του χρόνου!
Καταγγέλω τον εαυτό μου που τελευταία στιγμή έδωσα το κομμάτι στον @travelogatos και του έλαχε το φλουρί (οι γουρουνίσιοι καλοί μου τρόποι ευθύνονται). Ελπίζω με το γούρι η νέα χρονιά να του επιφυλάσσει πολλά και καλά ταξίδια.
Η πίτα από εμφάνιση και γεύση εξαιρετική (η εικόνα μιλάει από μόνη της, το ότι δεν έμεινε κομμάτι επίσης) ! Και η μεγάλη παρέα εξαιρετικότερη