• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025 (19/1 cafe Colombia)

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    43
  • Poll closed .

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Και βέβαια έχουμε αυτοκόλλητα στο πέτο με το nickname μας, την πρώτη ώρα δεν κοιταζομαστε στα μάτια, μόνο στα αυτοκόλλητα... αν το δεις απ'εξω σαν πείραμα είμαστε... :haha:

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Και βέβαια έχουμε αυτοκόλλητα στο πέτο με το nickname μας, την πρώτη ώρα δεν κοιταζομαστε στα μάτια, μόνο στα αυτοκόλλητα... αν το δεις απ'εξω σαν πείραμα είμαστε... :haha:
θα ετοιμάσουμε εκεί τα αυτοκόλλητα ή να μεριμνησουμε από τα σπίτια μας; :D

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Σ' εμένα το αυτοκόλλητο θα γράφει το μικρό μου όνομα πάντως.
Επίσης, να ρωτήσω, καθώς είναι η πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτε στο πάρτυ;
Μ' άδεια χέρια θα 'ρθουμε;
:)
Δεν είναι σωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν είμαστε ξένοι να ισχύει το "Timeō Danaōs et dōna ferentēs".
Περίσσεψε απ' τις διακοπές ένα Talisker Port Ruighe, μεγαλωμένο σε βαρέλια του λιμανιού, ως παρουσιάζεται ακολούθως.
Να το φέρω;
Ή δεν πάει έτσι;
0000299_talisker.jpg

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επίσης, να ρωτήσω, καθώς είναι η πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτε στο πάρτυ;
Δεν είναι σωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν είμαστε ξένοι να ισχύει το "Timeō Danaōs et dōna ferentēs".
Περίσσεψε απ' τις διακοπές ένα Talisker Port Ruighe, μεγαλωμένο σε βαρέλια του λιμανιού, ως παρουσιάζεται ακολούθως.
Να το φέρω;
Ή δεν πάει έτσι;
View attachment 485805
Άμα το Talisker δεν το αγόρασες από το αποστακτήριο στο Isle of Skye, δεν είναι τα-ξιδι-ωτικό και πρέπει να πάρεις άλλο από το μπαρ του μαγαζιού :) .

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Να το φέρω;
Ή δεν πάει έτσι;
View attachment 485805
Μπορείς να το φέρεις για φλουρί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.798
Μέλη
39.529