zoi
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντού
ΣωστάΤα τελευταία χρόνια που θυμάμαι με τέτοια αυτοκόλλητα κυκλοφορούμε.
ΣωστάΤα τελευταία χρόνια που θυμάμαι με τέτοια αυτοκόλλητα κυκλοφορούμε.
θα ετοιμάσουμε εκεί τα αυτοκόλλητα ή να μεριμνησουμε από τα σπίτια μας;Και βέβαια έχουμε αυτοκόλλητα στο πέτο με το nickname μας, την πρώτη ώρα δεν κοιταζομαστε στα μάτια, μόνο στα αυτοκόλλητα... αν το δεις απ'εξω σαν πείραμα είμαστε...
Υπαρχουν άτομα (ατομάρες) που έχουν μεριμνήσει για τα πάντα...θα ετοιμάσουμε εκεί τα αυτοκόλλητα ή να μεριμνησουμε από τα σπίτια μας;
Άμα το Talisker δεν το αγόρασες από το αποστακτήριο στο Isle of Skye, δεν είναι τα-ξιδι-ωτικό και πρέπει να πάρεις άλλο από το μπαρ του μαγαζιού .Σ' εμένα το αυτοκόλλητο θα γράφει το μικρό μου όνομα πάντως.
Επίσης, να ρωτήσω, καθώς είναι η πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτε στο πάρτυ;
Μ' άδεια χέρια θα 'ρθουμε;
Δεν είναι σωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν είμαστε ξένοι να ισχύει το "Timeō Danaōs et dōna ferentēs".
Περίσσεψε απ' τις διακοπές ένα Talisker Port Ruighe, μεγαλωμένο σε βαρέλια του λιμανιού, ως παρουσιάζεται ακολούθως.
Να το φέρω;
Ή δεν πάει έτσι;
View attachment 485805
Μπορείς να το φέρεις για φλουρί.Σ' εμένα το αυτοκόλλητο θα γράφει το μικρό μου όνομα πάντως.
Επίσης, να ρωτήσω, καθώς είναι η πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να φέρουμε τίποτε στο πάρτυ;
Μ' άδεια χέρια θα 'ρθουμε;
Δεν είναι σωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν είμαστε ξένοι να ισχύει το "Timeō Danaōs et dōna ferentēs".
Περίσσεψε απ' τις διακοπές ένα Talisker Port Ruighe, μεγαλωμένο σε βαρέλια του λιμανιού, ως παρουσιάζεται ακολούθως.
Να το φέρω;
Ή δεν πάει έτσι;
View attachment 485805