8avos
Member
Ιδέα έδωσα μιας που εγώ δεν ζω καν Αθήνα.Α εχω παει! Ωραια περιπτωση ειδικα λογω μετρό. Θες να ρωτησεις;
Ιδέα έδωσα μιας που εγώ δεν ζω καν Αθήνα.Α εχω παει! Ωραια περιπτωση ειδικα λογω μετρό. Θες να ρωτησεις;
Α Οκ νομιζα επειδη ειπες οτι εχεις ξαναπαει για πιτα οτι μενεις εδωΙδέα έδωσα μιας που εγώ δεν ζω καν Αθήνα.
Οχι όχι,πανελλήνια χειμερινή συνάντηση είχαμε και ο ένας απογευματινός καφές έγινε εκεί,καθώς είχε και φαγητό για όποιον ήθελε,τύπου μπέργκερ.Α Οκ νομιζα επειδη ειπες οτι εχεις ξαναπαει για πιτα οτι μενεις εδω
Με ξεπερνάει ότι ξέρετε ένα χώρο τον προτείνετε και περιμένετε "κάποιον" να το τσεκαρει.Cartone all day Bar,στάση μετρό Κεραμεικος.
Πέρυσι έγινε μια βεσποσυναντηση χειμώνα και μας παραχωρήθηκε ένα κομμάτι χώρου.
Αν θέλετε,μπορεί κανείς να το τσεκάρει.
Οργανωθείτε γρήγορα γιατί 3 εβδομάδες απομένουν
Συ είπας.... (7 εβδομάδες)Το πρωί να φοράτε τσίγκινο καπελάκι γιατί βαράει ο Ήλιος..
Μονο που δεν αφηνεις "ονομα του φορουμ" αλλα το δικο σου ουτε αφηνεις νουμερο κινητου του φορουμ αλλα το δικο σου για συνεννοησεις ως την τελευταια μερα.Επίσης αν αυτός που κλείσει το μαγαζί για κάποιον προσωπικό λόγο δε μπορεσει να παραβρεθεί η συνάντηση θα γίνει. Γιατί το μαγαζί θα κλείσει στο όνομα του φόρουμ.
Και που είναι το πρόβλημα σε αυτό;Μονο που δεν αφηνεις "ονομα του φορουμ" αλλα το δικο σου ουτε αφηνεις νουμερο κινητου του φορουμ αλλα το δικο σου για συνεννοησεις ως την τελευταια μερα.
Ναι ρε φιλε, μα θα τα πιούμε και την πρωτο, θα τα πιουμε και μετά,Συ είπας.... (7 εβδομάδες)
Ας παρουμε το δικο μου παραδειγμα που μπορει να βρισκομαι ξαφνικα σε νοσοκομειο γι αυτο δεν μπλεκω. Δεν θα ηθελα ουτε να μου τηλεφωνουν ουτε να ποσταρω εδω συνεννοησεις. Εκει ειναι το προβλημα και δεν το βλεπεις.Και που είναι το πρόβλημα σε αυτό;
Δε απαιτείται φυσική παρουσία
Αν και δε γνωριζόμαστε μάλλον γιορτάζεις σήμερα.ωχ ποιος γιορτάζει.
Εγώ βλέπω ότι όλοι μπορούν να προγραμματίζουν ταξίδια για όλη την επόμενη χρονιά η για όλα τα επόμενα Σ/Κ αλλά όχι ένα κατάστημα στην Αθήνα. Γιατί απλά θέλουν κάποιον άλλο να το κάνει.Ας παρουμε το δικο μου παραδειγμα που μπορει να βρισκομαι ξαφνικα σε νοσοκομειο γι αυτο δεν μπλεκω. Δεν θα ηθελα ουτε να μου τηλεφωνουν ουτε να ποσταρω εδω συνεννοησεις. Εκει ειναι το προβλημα και δεν το βλεπεις.