Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    59

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δηλώνω, πολύ τυχερός, που βρέθηκα ξοα γνώρισα κάποιους από εσάς, σας ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ Να μάθουμε ποιος ήταν ο τυχερός.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Με καλά, με τόσους καλλιτέχνες της φωτογράφισης στην "κοπή τη πίτα", με τρεις φωτογραφίες θα μας ξεπετάξετε εμάς τα ορφανά που δουλεύαμε μέχρι τώρα ;;;

Μπήκα κι εγώ να δω χαμόγελα, πίτες, φλουριά κι έμεινα με την όρεξη!

piccolo_mondo

Member
Πολύ χάρηκα κι εγώ που βρέθηκα σε συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια!! Είδα παλιούς γνώριμους αλλά και γνώρισα καινούριους travelstorites! Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στην διοργάνωση! Και πολύ ωραία επιλογή χώρου! Συγχαρητήρια στην τυχερή του φλουριού @Sassenach77 !
Καλή ταξιδιωτική χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχθές ήταν πάρα πολύ όμορφα! Είδα ανθρώπους που γνώριζα ήδη και είχα να τους δω καιρό, και γνώρισα ακόμα περισσότερους! Επιτέλους καποιοι που μέχρι τώρα έβλεπα μόνο τις αναρτήσεις τους απέκτησαν μορφή και αυτό με χαροποιεί πολύ!

Το φλουρί δεν έπεσε σε εμένα, αλλά στον συνταξιδιώτη μου! Μέχρι τώρα έκανα τον ξεναγό του στα ταξίδια μας, τώρα κάνω και την αντιπροσωπευση του στο φόρουμ :haha: Εμείς θα συνεχίσουμε την παράδοση των Θεσσαλονικέων να εναποθέτουμε το φλουρί σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος ενός ταξιδιού μας. Αν όλα πάνε καλά το φλουρί θα πέσει παλι στην Αφρική! Αυτή τη φορά στο μακρύτερο ποτάμι του κόσμου, τον Νείλο! Στο τέλος θα μας μείνει και χούι με τα φλουριά και την Αφρική :lol:
20250201_222320.jpg

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτή η ευχάριστη συνάντηση! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον @taver για τον σταθερό καθορισμό ημερομηνίας της συνάντησης (για μας ήταν σημαντικό για να μπορέσουμε να έρθουμε απο μακριά) και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον @bandit650 για την εύρεση του χώρου (καλά το μαγαζί τα σπάει απο διακόσμηση και μουσική!) και την παραγγελία της υπεροχής πίτας! Μας δώσατε την ευκαιρία να συναναστραφούμε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με μας, τα ταξίδια! Αυτό είναι το καλύτερο δώρο των συναντήσεων του φόρουμ!!!

Καλά να είμαστε όλοι να ταξιδεύουμε όπου το επιθυμούμε και να ανταμώνουμε να τα διηγούμαστε!!! Εις το επανιδειν :)

AlexFocus

Member
Καλημερα σε ολους. Πρωτη μου φορα σε συναντηση του forum. Περασα πολυ ωραια και γνωρισα ανθρωπους με το ιδιο παθος με μενα (τα ταξιδια). Το μαγαζι ηταν καταπληκτικο και ευχαριστουμε πολυ τον @bandit650. Εις το επανιδειν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.579
Νεότερο μέλος
Ρεγγίνα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom