• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    10

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ώρα προσέλευσης θα βάλετε;

paefstra

Member
Φαινομαι ως topic starter στις 5 Δεκεμβρη.
Οκ, δεν με πειραζει αρκει να μη ζητησετε να ψησω βασιλοπιτα.

piccolo_mondo

Member
Τι παιζει απο θεμα παρκινγκ εκει που βρισκεται το μαγαζι γιατι δεν με βολευει το μετρό?
@underwater και @piccolo_mondo καμια πυλωτη εχετε να παρκαρουμε? :bleh:
Γενικα ναι βρισκεις, εγω ειμαι στο 25λεπτο με τα ποδια, δε με λες και διπλα, αλλα vario με χαρα να περπατησουμε μαζι! :)

varioAthens

Member
το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο το απογευμα. μπορεις να πας οτι ωρα θελεις και να ξεκινησεις με καμια μπυρα χαλαρα.. :)
Μα τι ωραια απαντηση! Θα στειλουμε την κοπελα -η οποια σημειωτεον ερχεται απο Θεσσαλονικη και θα ειναι και βιαστικη για αεροδρομιο- να παει στο μαγαζι να πινει μονη της μπυρες???
Πες μας @evaT τι ωρα σε βολευει και θα ερθω εγω να πιουμε μπυρες νωριτερα!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση

bandit650

Member
Οff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση
κατεβασε την εφαρμογη parkaround

varioAthens

Member
Parking για Ελ. Βενιζέλος | Travelstories

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
ParkAround | ΤΟ #1 SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όπως κάνουμε πάντα, όσοι θα έρθετε με παρέα, γράψτε εδώ τον αριθμό των επιπλέον ατόμων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.729
Μέλη
39.470
Νεότερο μέλος
stepadou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom