evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
ώρα προσέλευσης θα βάλετε;
το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο το απογευμα. μπορεις να πας οτι ωρα θελεις και να ξεκινησεις με καμια μπυρα χαλαρα..ώρα προσέλευσης θα βάλετε;
Γενικα ναι βρισκεις, εγω ειμαι στο 25λεπτο με τα ποδια, δε με λες και διπλα, αλλα vario με χαρα να περπατησουμε μαζι!Τι παιζει απο θεμα παρκινγκ εκει που βρισκεται το μαγαζι γιατι δεν με βολευει το μετρό?
@underwater και @piccolo_mondo καμια πυλωτη εχετε να παρκαρουμε?
Μα τι ωραια απαντηση! Θα στειλουμε την κοπελα -η οποια σημειωτεον ερχεται απο Θεσσαλονικη και θα ειναι και βιαστικη για αεροδρομιο- να παει στο μαγαζι να πινει μονη της μπυρες???το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο το απογευμα. μπορεις να πας οτι ωρα θελεις και να ξεκινησεις με καμια μπυρα χαλαρα..
κατεβασε την εφαρμογη parkaroundΟff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση
Parking για Ελ. Βενιζέλος | TravelstoriesΟff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση
ParkAround | ΤΟ #1 SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣΟff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση