underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Δεν το ψήφισα επειδή όπως ανεφερα θα περάσω για λίγο αν τα καταφέρω. Το πιο πιθανό είναι να μην έρθω.Δεν βλέπω να έχεις ψηφίσει και το 14-15/1
Δεν το ψήφισα επειδή όπως ανεφερα θα περάσω για λίγο αν τα καταφέρω. Το πιο πιθανό είναι να μην έρθω.Δεν βλέπω να έχεις ψηφίσει και το 14-15/1
Καλημέρα!@Triplover μήπως να όριζες ένα deadline στην ψηφοφορία γιατί το 14-15/1 είναι πολύ κοντά και αν είναι το επικρατέστερο πρέπει να οργανωθούμε.
@Defkalion παίζει να έρθεις στην Αθήνα σύντομα; Αν ναι, θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε για να είσαι και εσύ στη συνάντηση.
Αν και δεν έχω κανένα "θεσμικό" ρόλο, θέτω καταχρηστικά ως προθεσμία τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10/01. Να ρίξουμε και προτάσεις για μέρος και ώρα συνάντησης. Θα πρότεινα μεσημεράκι ή νωρίς απόγευμα.Καλημέρα!
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, μήπως να υπήρχε ένα deadline γιατί αν είναι για αυτό το σκ, είμαστε πολύ κοντά.
Ψήφισα και αυτό και το τελευταίο σκ του Ιανουαρίου, θεωρητικά θα μπορούσα και τα άλλα. Κρατώ επιφύλαξη γιατί είθισται στη δουλειά μου να κανονίζονται επαγγελματικά ταξίδια προ-τελευταίας στιγμής.
Προτείνω την αυλίτσα του Cocomat ποδήλατο στο Γκάζι. Είναι ανοιχτή όλη μέρα οπότε θα μπορούσαμε να πάμε νωρίς το Σάββατο ή την Κυριακή, έχει τα πάντα από καφέδες, ποτά, snacks και είναι εύκολα προσβάσιμη. Είναι εξωτερικός χώρος αλλά έχει τέντα και σόμπες.Αν και δεν έχω κανένα "θεσμικό" ρόλο, θέτω καταχρηστικά ως προθεσμία τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10/01. Να ρίξουμε και προτάσεις για μέρος και ώρα συνάντησης. Θα πρότεινα μεσημεράκι ή νωρίς απόγευμα.
Μην ανησυχείς, θα κάνουμε επαναληπτική συνάντηση για εσένα, αλλά χωρίς πίτα!Θα είμαι στις 25/1 Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση. Οπότε σβήστε όλες τις άλλες ημερομηνίες, είναι περιττές.
Υπόψιν, το φλουρί στο σπίτι το κέρδισα εγώ, οπότε έχω μομέντουμ, και θα καταλάβω δικαιολογίες τύπου "ε να δε μπορούμε, δεν είναι ΣΚ, δουλεύουμε" και άλλες τέτοιες κασέτες.
Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες - θα έρθω στην Ελλάδα φέτος, αλλά το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, λίγο αργά για πρωτοχρονιάτικες πίτες@Triplover μήπως να όριζες ένα deadline στην ψηφοφορία γιατί το 14-15/1 είναι πολύ κοντά και αν είναι το επικρατέστερο πρέπει να οργανωθούμε.
@Defkalion παίζει να έρθεις στην Αθήνα σύντομα; Αν ναι, θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε για να είσαι και εσύ στη συνάντηση.
Επομένως για την μεγάλη συνάντηση πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε απο τώρα για μπητσόμπαροΕυχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες - θα έρθω στην Ελλάδα φέτος, αλλά το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, λίγο αργά για πρωτοχρονιάτικες πίτες