traveler30
Member
Kαι εγώ θα φέρω μια σακούλα πράγματα να του πω να τα χωρέσει σε ένα σακίδιο διαστάσεων Ryanair.
Kαι εγώ θα φέρω μια σακούλα πράγματα να του πω να τα χωρέσει σε ένα σακίδιο διαστάσεων Ryanair.
Να σας στελνει σκονακι κρυφα κανενας παλιος που ξερει τους ορους απ' εξω παραγραφο παραγραφο οπως το Συνταγμα οι συνταγματολογοι?Να κάνετε και διαδικτυακές εξετάσεις για μας που δεν μπορέσουμε να έρθουμε…
Μα τι λέτε; Γίνονται τέτοια πράγματα; Αποκλείεται!Να σας στελνει σκονακι κρυφα κανενας παλιος που ξερει τους ορους απ' εξω παραγραφο παραγραφο οπως το Συνταγμα οι συνταγματολογοι?
Δε σφαξανε.
Ωχ, να φυλαχτούν τα παιδιά!Εγώ πάλι είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται στα πηγαδάκια των συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη, ότι εκεί στο νότο είστε πολύξενέρ... εεε ήσυχοι θέλω να πω.
Βάλτε με στη λίστα και κρατήστε μου ένα χώρο στο μπαρ παρακαλώ.
Α, και μη πιείτε όλες τις μπύρες μέχρι να 'ρθω.
Εγώ πάλι είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται στα πηγαδάκια των συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη, ότι εκεί στο νότο είστε πολύξενέρ... εεε ήσυχοι θέλω να πω.
Βάλτε με στη λίστα και κρατήστε μου ένα χώρο στο μπαρ παρακαλώ.
Α, και μη πιείτε όλες τις μπύρες μέχρι να 'ρθω.
Ας τολμησει να τις πιει και θα συλληφθει στα πλαισια του ΑυτοφωρουΩχ, να φυλαχτούν τα παιδιά!
Θα τους πιεις όλη την μπύρα!!!
Αααχ πονάει η μεσούλα μουΜαζευεται κοσμος! Βλεπω να παιξουμε τις μουσικες καρεκλες!