varioAthens
Member
Nομιζω ηταν απο τα Γιουλια και την ειχε παραγγειλει ο @bandit650
Θυμαμαι καλα?
Θυμαμαι καλα?
Ας το δωσουμε σε travel credit αλλα θα μαλωσουμε σε ποια εταιρεια. Οποτε κι ετσι καλα ειναι, στανταρ σε ταξιδι θα παει.Μπορούμε μέχρι αύριο μεθαύριο να συγκεντρώσουμε συμμετοχές και νομίζω αν την παραγγείλουμε την Τετάρτη θα είναι έτοιμη μέχρι το Σάββατο. Πέρσι την είχαμε πάρει από κάπου στη Νέα Ιωνία, αλλά δεν θυμάμαι ποιος. Αν θέλετε, μπορώ να ρωτήσω σε έναν Αρτοποιητή, που έχω κοντά στο σπίτι.
H ιδέα να δώσουμε 20-30 ευρώ σε κάποιον για το φλουρί μού φαίνεται κάπως και δεν μου αρέσει. Ωστόσο, αν συμφωνήσει ο κόσμος, σαφώς και θα συμμετάσχω.
Εγώ συμφωνώ με την ιδεα σου να βαλουμε απο 5 ευρω οποιος ερθει και ο,τι μείνει να δοθεί ως φλουρί. Θα ειναι πολυ πιο ευκολο για οποιον αγορασει την πιτα να παιρνει 5ευρα παρα να εχει να δινει ρεστα πχ 1,32 ευρώ στον καθεναυπαρχει και το θεμα της πιτας. Μεχρι τωρα εχουν δηλωσει 17 ατομα.
Πρεπει να γινει η παραγγελια. δευτερα τριτη.
εχω και μια προταση αν συμφωνειτε.
ο καθε ενας μας να βαλει απο 5 ευρω. Να καλυφθει το κοστος της πιτας και οσα χρηματα περισσεψουν
να τα παρει αυτος/η που βρει το φλουρι.
ναι ετσι ειναι. αν θελετε μπορω να το κανω και παλι.Nομιζω ηταν απο τα Γιουλια και την ειχε παραγγειλει ο @bandit650
Θυμαμαι καλα?