jimp
Member
Μη γκαντεμιαζεις και θα είμαι εκεί!Για να σε δω .....
Μη γκαντεμιαζεις και θα είμαι εκεί!Για να σε δω .....
Moυαχαχαα εσυ εισαι ο γκαντεμης ( παει στο εβγαλα το παρατσουκλι)Μη γκαντεμιαζεις και θα είμαι εκεί!
Η μοναδική στον κόσμο που λέει κάτι τέτοιο είσαι εσύ.Δεν υπάρχει κανένα παρατσούκλι και κανένας δεν το πιστεύει!Moυαχαχαα εσυ εισαι ο γκαντεμης ( παει στο εβγαλα το παρατσουκλι)
Οκ σε περιμενουμε τοτε στο Σουλατσο μιστερΗ μοναδική στον κόσμο που λέει κάτι τέτοιο είσαι εσύ.Δεν υπάρχει κανένα παρατσούκλι και κανένας δεν το πιστεύει!
Δε δεχομεθα εκβιασμούςΑν με ψυχαγωγήσουν η Ευαγγελία και η Italitsa με ατάκες περι Marco τέτοιου (όπως λένε τον τύπο με τις φαβορίτες) ενδέχεται να κάνω κι εγώ ένα πέρασμα.
Κανά άλλο δεν διαθέτει το ρεπερτόριό του; Το εμπεδώσαμε το συγκεκριμένο!Δε δεχομεθα εκβιασμούς
Θα ζητήσω απο τον dj να παίξει το L'essenziale
Για περάστε στο θρεντ Musica ItalianaΚανά άλλο δεν διαθέτει το ρεπερτόριό του; Το εμπεδώσαμε το συγκεκριμένο!
Πολλά πολλά διαθέτει!! Ελα εσυ και μη μου ανησυχεις....Κανά άλλο δεν διαθέτει το ρεπερτόριό του; Το εμπεδώσαμε το συγκεκριμένο!
Κοπή πίτας είπαμε όχι συνάντηση ιταλόφιλων!Πολλά πολλά διαθέτει!! Ελα εσυ και μη μου ανησυχεις....
Σκεφτόμουν μηπως σας κάναμε με την ευαγγελία μια μινι παρουσίαση των αντρών που μας αρέσουν (βλ. Lorenzo Jovanotti, Biaggio Antonacci, Marco Mengoni, Raoul Bova, Giuliano Sangiorgi, Luca Zingaretti κ.ά....)!! Πολύ γέλιο...
Χαχαχα οχι οχι δε μπορω να το διακινδυνευσω..Πρεπει να σε δω απο κοντα να μου διευκρινησεις κατι σχετικα με το direct swap!!Κοπή πίτας είπαμε όχι συνάντηση ιταλόφιλων!
Μην με κάνεις να αλλάξω γνώμη!
Μόνη σου της έδωσες θάρρος, τι νόμιζες ότι θα περιοριζόταν στον Marco;;;Κοπή πίτας είπαμε όχι συνάντηση ιταλόφιλων!