paefstra
Member
Ένα σου λέω, εγώ που δεν τον πρόλαβα ζαλίστηκα απ' την αύρα που άφησε πίσω του πριν πιωΘα πρέπει να είναι πολύ όμορφος για να μπορέσει να μας παραστήσει !!!
Ένα σου λέω, εγώ που δεν τον πρόλαβα ζαλίστηκα απ' την αύρα που άφησε πίσω του πριν πιωΘα πρέπει να είναι πολύ όμορφος για να μπορέσει να μας παραστήσει !!!
Ε,τότε ΟΚ !!!Ένα σου λέω, εγώ που δεν τον πρόλαβα ζαλίστηκα απ' την αύρα που άφησε πίσω του πριν πιω
Και λιγα σου λενε,αφου να σκεφτεις στη διαδρομη και μεχρι να φτασω σπιτι ειχα ενα λοξυγγα αλλο πραγμα...Ε,τότε ΟΚ !!!
Ναι,αλλά ρε φιλαράκι εμένα και τον τριπάκια ψάχνανε.Και λιγα σου λενε,αφου να σκεφτεις στη διαδρομη και μεχρι να φτασω σπιτι ειχα ενα λοξυγγα αλλο πραγμα...
Αφήστε, σκαμπίλια της ρίχναμε της ταλαίπωρης μήπως και συνέλθει αλλά φευ! Η αύρα του ήταν ακατανίκητη!Ένα σου λέω, εγώ που δεν τον πρόλαβα ζαλίστηκα απ' την αύρα που άφησε πίσω του πριν πιω
Ναι αλλα ρε φιλαρακι ας μεινουμε στην ουσια:αλλον βρηκανεΝαι,αλλά ρε φιλαράκι εμένα και τον τριπάκια ψάχνανε.
Θα ήταν από αντίπαλο ταξιδιωτικό φόρουμ και ήρθαν να κόψουν φάτσες ή να κάνουν μεταγραφές.Παντως οπως εβγαινες σε ενα τραπεζι ηταν γεματο με γυναικες και ηταν ολες ξανθες!
Ή ειχαν μαθει οτι ειχαμε συναντηση και ηρθαν για να με δουν ή ηταν εντελως τυχαιο γεγονος...
Επρεπε να ήσουν και εσυ τότε .........North66 said:Θα ήταν από αντίπαλο ταξιδιωτικό φόρουμ και ήρθαν να κόψουν φάτσες ή να κάνουν μεταγραφές.
Ελα βρε jimp, πως κανεις ετσι; Συνηθισμενο φαινομενο...Πολυ ωραιο το μαγαζι,καλη η εξυπηρετηση,ειχαμε και ωραιες παρουσιες,δεν εννοω απο το φορουμ(χααχχααχχα) οι οποιες με ρωτουσαν που ειναι ο tripakias και ο pan pan!!