varioAthens
Member
πολυ σικEγω οπως ειπα και στο ποστ #2 αν ηταν Παρασκευη θα ερχομουν οπως παντα! Σαββατο θα ειμαι Λιβαδεια σε γαμο! Καλα να περασετε
πολυ σικEγω οπως ειπα και στο ποστ #2 αν ηταν Παρασκευη θα ερχομουν οπως παντα! Σαββατο θα ειμαι Λιβαδεια σε γαμο! Καλα να περασετε
Παιδιά οπως τα λεει ο Χρηστος...Καμια ακυρωση...Η συναντηση μας θα γινει κανονικα!! Περα απο την πιτα ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε οσοι δε γνωριζομαστε, να ξαναειδωθουμε οσοι εχουμε καιρο να βρεθουμε και παει λεγοντας.... Οποτε μην ξανακουσω για ακυρωση....Τι εννοείς ακύρωση ;;;
Οποίος θέλει και μπορεί θα έρθει .....
Καλα,ε....θα παρουν φωτια οι ψησταριες...Eγω οπως ειπα και στο ποστ #2 αν ηταν Παρασκευη θα ερχομουν οπως παντα! Σαββατο θα ειμαι Λιβαδεια σε γαμο! Καλα να περασετε
Λεω επειδη δεν βλεπω μεγαλη συμμετοχη μηπως αλλαξαν τα σχεδια.Τι εννοείς ακύρωση ;;;
Οποίος θέλει και μπορεί θα έρθει .....
Τότε να το κάνουμε Κυριακή για να φέρεις τα σουβλακια.Eγω οπως ειπα και στο ποστ #2 αν ηταν Παρασκευη θα ερχομουν οπως παντα! Σαββατο θα ειμαι Λιβαδεια σε γαμο! Καλα να περασετε
η να φτιάξει χoιρινά cup cakesΤότε να το κάνουμε Κυριακή για να φέρεις τα σουβλακια.
μιας και τα αλλα δεν εχουν περαση πιαη να φτιάξει χoιρινά cup cakes
Εσύ φρόντισε απλά να είσαι εκει που πρεπει....Ολα τ'αλλα ειναι υπο ελεγχο!!Βρε παιδια ολα ωραια και καλα αλλα την πιτα ποιος θα την φερει?Ή θα την φτιαξει καποια χρυσοχερα/νοικοκυρα?
Για να σε δω .....Εκει θα ειμαι να δω το ταλεντο σου!