jimp
Member
Ε αν ο κοσμος ηθελε παρασκευη ας το γραψει εδω και αν ειναι περισσοτεροι τοτε να το αλλαξουμε.
Την κολοκυθια θα παιζουμε?Ε αν ο κοσμος ηθελε παρασκευη ας το γραψει εδω και αν ειναι περισσοτεροι τοτε να το αλλαξουμε.
Κοιτα δεν χρειαζεται να κοψουμε πιτα για να κανουμε διημερο γλεντι,κανονιζουμε και βγαινουμε!Την κολοκυθια θα παιζουμε?
Καθε φορα καποιος εχει ενσταση. Δεν μπορουμε να τους ευχαριστησουμε ολους τι να κανουμε?
Ας το κανουμε διημερο γλεντι
Δηλαδή που? Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Η Italitsa ανέλαβε εθελοντικά ένα "χώσιμο" που, όπως φαίνεται, κανένας άλλος δεν ήθελε να το αναλάβει. Και ανέλαβε να μας οργανώσει, να βρεί πίτες κλπ, και κανόνισε σε ένα μέρος που έχει αποδειχθεί ότι, έστω και συμβιβαστικά, μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς από μας.Για να μιλησω για μενα, δεν ειναι πολυ προβλημα η μερα οσο το μερος... δηλαδη θα με βολευε κατι πιο κοντα σε μετρο, ισως και για αλλους ειναι αυτο ενα θεμα...
Μα αφενός έχουμε ήδη μέσα Φλεβάρη, και αφετέρου δεν έχει ως τώρα κατατεθεί καμία άλλη πρόταση για να διαλέξουμε... Αν τα κάναμε όλα αυτά τώρα (άσε που η πείρα έχει δείξει ότι ποτέ δεν οδήγησαν κάπου - στη συζήτηση συμμετέχουν πάντα ελάχιστα μέλη), θα κόβαμε την πίτα Απρίλιο και βάλε...Kαλως εκανε η ιταλιτσα και ανελαβε εθελοντικα το χωσιμο, αλλα αυτο που λεω εγω ειναι οτι πριν αναλαβει η κοπελα εθελοντικα δεν ανοιχτηκε κανενα τοπικ "πιτα 2013" και να ακολουθησει μια συζητηση-δημοσκοπηση-οπως θες πεστο για το (α)ποτε και (β)που προτεινουμε ολοι απο κοινου να κοπει η πιτα.
Αντί για πίτα,κόψτε αρνί. Και το φλουρί στο κοκορέτσι.θα κόβαμε την πίτα Απρίλιο και βάλε...
Ολα καλα με αυτα που λες αλλα δεν μπηκες στην ουσια,εσυ θα ερθεις ή οχι?Μα αφενός έχουμε ήδη μέσα Φλεβάρη, και αφετέρου δεν έχει ως τώρα κατατεθεί καμία άλλη πρόταση για να διαλέξουμε... Αν τα κάναμε όλα αυτά τώρα (άσε που η πείρα έχει δείξει ότι ποτέ δεν οδήγησαν κάπου - στη συζήτηση συμμετέχουν πάντα ελάχιστα μέλη), θα κόβαμε την πίτα Απρίλιο και βάλε...
Δεν ξέρω ακόμη, έχω κάτι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν πρώτα για να μπορέσω να ξέρω...Ολα καλα με αυτα που λες αλλα δεν μπηκες στην ουσια,εσυ θα ερθεις ή οχι?