piccolo_mondo
Member
Εγω που δεν υποσχεθηκα τιποτα, μπορω να εχω το ραπορτο μου;;;!!!!
Εσένα θα στα πω ιδιωτικά γιατί είσαι καλό κορίτσι!χεχε!piccolo_mondo said:Εγω που δεν υποσχεθηκα τιποτα, μπορω να εχω το ραπορτο μου;;;!!!!
Τις είδαμε μπρε!και μη μας βάζεις καλοκαιρινές φωτο γιατί ζηλεύουμε και δε θα σου πούμε κουβέντα για χτες!Defkalion said:Πήγα τα μικρά στη θάλασσα μπρε. Ορίστε και φωτογραφία :
Εμείς ευχαριστούμε. Για όλα. Δε φτάνει που οργάνωσες τα πάντα μόνη σου, μέχρι και τη βασιλόπιτα μας έφτιαξες.Ευχαριστώ από καρδιάς όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη χθεσινή βραδιά... Χάρηκα που είδα νέες φατσούλες.. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας ήρθαν από μακριά και ελπίζω κάποια στιγμή να ανταμώσουμε κ στα μέρη σας... Να ευχαριστήσω τέλος κ τους γνωστούς άγνωστους που με στήριξαν όλο αυτό τον καιρό είτε με μια κουβέντα είτε με πράξεις...
Ελπίζω να περάσατε όμορφα! Πίνω από τώρα στα επόμενα!!
Εμείς σε ευχαριστούμε κοριτσάκι για όλα. Περάσαμε πολύ όμορφα.Ευχαριστώ από καρδιάς όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη χθεσινή βραδιά... Χάρηκα που είδα νέες φατσούλες.. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας ήρθαν από μακριά και ελπίζω κάποια στιγμή να ανταμώσουμε κ στα μέρη σας... Να ευχαριστήσω τέλος κ τους γνωστούς άγνωστους που με στήριξαν όλο αυτό τον καιρό είτε με μια κουβέντα είτε με πράξεις...
Ελπίζω να περάσατε όμορφα! Πίνω από τώρα στα επόμενα!!