XRISTOS71
Member
Απο το πάνω ράφι όμως !!Sokratis said:Κατάλαβα... ούτε πίτα ούτε πίτσα.
Πάλι αλογίσιο κιμά θα φάμε...
Το καλο !!!!!
Απο το πάνω ράφι όμως !!Sokratis said:Κατάλαβα... ούτε πίτα ούτε πίτσα.
Πάλι αλογίσιο κιμά θα φάμε...
Italitsa mou,
για πες μας,βλεπω σωστα?Μιλαμε για συντριπτικη γυναικεια παρουσια στην πιττα?:roll:
Εγω σε γκαντεμιασα και κυριως ταξιδιωτικα?Αποκλειεται!!Τι διαβαζωωωω ΘΕΕ μου!!!!
Ασε πανε τα ταξιδια ( φυσικα μας τα γκαντεμιασες , τωρα μονο πιτες )
Το Σαββατο θα σε τακτοποιησουμε κυριε φαλλοκρατη
Η Italitsa ομως ειναι ανθρωπος με 2 χερακια και με μονο το Σαββατο ελευθερο για να φτιαξει τις πιτες....Δεν προλαβαινει και πιτσες!! Εχει και να καλωπιστει (εδω γελαμε)!!!Εγω σε γκαντεμιασα και κυριως ταξιδιωτικα?Αποκλειεται!!
Τι ζηταω,μια ιταλικη πιτσα απο την italitsa...Κανει και ριμα
Tι λες ρε φιλε που θα χαραμισω το Σαββατο ΜΟΥ για να κατσω να ΣΟΥ μαγειρεψω ?Η ευαγγελια και οι αλλες κορασιδες φαν της ιταλιας που θα καθονται?
Δηλαδη τι ζηταω?
Θα σου ζητουσα να μου φτιαξεις πρωινο αλλα την ατακα αυτη την εχει πει αλλος γνωστος τραγουδιστης και δεν θελω να την κλεψω,ασε που ειναι και τραβηγμενοTι λες ρε φιλε που θα χαραμισω το Σαββατο ΜΟΥ για να κατσω να ΣΟΥ μαγειρεψω ?
Ειπαμε σε καφε-μπαρ θα γινει η κοπη της πιτας οχι στον Τελη
Ποιος ? Ελληνας?Θα σου ζητουσα να μου φτιαξεις πρωινο αλλα την ατακα αυτη την εχει πει αλλος γνωστος τραγουδιστης και δεν θελω να την κλεψω,ασε που ειναι και τραβηγμενο
Δεν ειναι τραγουδι αλλα ενα βραδυ που ειμασταν μαζι εξω το ειπε αυτο σε μια κοπελα.Ποιος ? Ελληνας?
Δεν το ξερω το τραγουδι !!!
Ριχτο
Τι ζηταω,μια ιταλικη πιτσα απο την italitsa...
Η ευαγγελια και οι αλλες κορασιδες φαν της ιταλιας που θα καθονται?
Δηλαδη τι ζηταω?
Λίγα τα βλέπω τα ψωμιά σου στο forum, με τόσες απαιτήσεις από το γυναικείο πληθυσμό, φίλε μου....Θα σου ζητουσα να μου φτιαξεις πρωινο