FAMEK
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- στουτγκαρδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- γαλλικη πολυνησια
ελα και σου εφερα σε ταπερ λακσα..χιχι
...και το φλουρί, αν θυμάμαι καλά, ταξίδεψε κάπου στα βάθη της Ασίας σε εναν ποταμό, πως τον λέγανε;:xmas_rolleyes:.κερδισα το φλουρι ..
Έχεις δίκιο ,αν μπορούσε μόνο να έρθουν μερικά απο δυνατά ονόματα του φόρουμ (πχTraveller,Taver,Traveladdict,axinos,Renata, Rethimno, Sporos, getxowoman,go2beach,Rosa,Dorotija,Kalspiros ,κλπ-συγχωρέστε με για όποιους ξεχνώ αυτήν την στιγμή) είμαι βέβαιος ότι πολλοί Θεσσαλονικείς θα ερχόταν και Σάββατο στην Συνάντηση.
Δεν πειράζει καλή χρονιά.:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface: Ευχαριστω πολυ για τη προσφωνηση....πολυ θα ηθελα να ειμαι μαζι σας......αλλα δεν ειμαστε και μεσοτοιχια ???? λιγο μακρια μου πεφτει η Θεσσαλονικη που λατρεψα στα νοιατα μου....φοιτητρια....
Αν κατεβεται για διακοπες το καλοκαιρι.....δωστε το σημα.....και εμεις την αναλογη υποδοχη...εξαιρείται ο Αυγουστος....γιατι ολοι ειναι εξαφανισμενοι...Δεν πειράζει καλή χρονιά.
Πάντως αν κάνετε συνάντηση στηνΚρήτη Σ/Κ θα κατέβουν πολλοί Θεσ/κεις(ειδικά αν είναι κατα το καλοκαίρι....)
86 euro πήγαινε-έλα και παίρνεις μέρος στην κλήρωση καθώς και έκπτωση 60%για το ταξίδι των ονείρων σου.κοιταξα για εισητηρια για να σας ερθω αλλα ειναι πανακριβα!!!!!!!!
βλεπεις πολυ κοντινο διαστημα.......καλα να περασετε!
Συγνώμη έκανα λάθος έψαξα απο Αθήνα για Θεσσ/νικη.Απο Χανιά όντως ξεφεύγουν λιγάκι οι τιμές (γύρω στα 150).χαχχαχα!βρε τουμπιοτη που τα βρηκες αυτα???
εγω με 280 βρισκω απο χανια.........
θανο το φλουρι εκανε μια βολτα στην βορεια ταυλανδη και κατεληξε στον ποταμο μεκονκ στο πακου caves στο λαος....και το φλουρί, αν θυμάμαι καλά, ταξίδεψε κάπου στα βάθη της Ασίας σε εναν ποταμό, πως τον λέγανε;:xmas_rolleyes:
μακάρι και ο φετεινος νικητής του φλουριού, να το εναποθέσει σε κάποιο ποτάμι λιμνη θάλασσα η κομμάτι γης του επομενου του ταξιδιού, εντός η εκτός των συνόρων!:xmas_cool: