Lucia86
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικαγο(?)και Ιταλια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδια,για 3 μηνες!!!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Μπογκοτα)
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο (Δρομος 114-94)
- Κεφάλαιο 5ο (Περιοχη του καφε - Εισαγωγη)
- Κεφάλαιο 6ο (Ελεγχομενη βολτα στη ζουγκλα)
- Κεφάλαιο 7ο (Παρκο του καφε)
- Κεφάλαιο 8ο (Συντομος τροπος να φτιαξετε Αρεκιπε)
- Κεφάλαιο 9ο (Pereira, Quimbaya και λοιπα χωρια!)
- Κεφάλαιο 10ο (Cocora και αλλα...)
- Κεφάλαιο 11ο (Μουσείο Χρυσού Quimbaya)
- Κεφάλαιο 12ο (Ειδικό παράρτημα για το φαγητό στη φάρμα Machangara)
- Κεφάλαιο 13ο (Μεντεγιν)
- Κεφάλαιο 14ο (Βολτα στο κεντρο την Κυριακη)
- Κεφάλαιο 15ο (Museo de Antioquia)
Που παω;!!!!
Ειμαι φοιτητρια στο Λονδινο της Ελλαδας. Τα Γιαννενα. Απο αποψη καιρου μονο βεβαια...
Οποτε μια μερα του Φλεβαρη που πηρε η μαμα να μου ανακοινωσει οτι φετος θα παμε Κολομβια, επεσε τρελο παζαρι, αφου οι ουρανοι ειχαν ανοιξει παλι και η προοπτικη ενoς ταξιδιου σε μια χωρα με ηλιο (που ειχα τοσο καιρο να δω) μου φανηκε υπεροχη!
Στο διλλημα καλοκαιρι ή το Πασχα μαζι μου της εκοψα αμεσως το βραχνα λεγοντας της οτι αν με εστελνε με τον αδερφο μου το καλοκαιρι θα καναμε οικονομικη ενωση και θα το σκαγαμε για Περου. Το Πασχα λοιπον... Για ποσο; Για οσο, φτανει να μη χασω τελειως το 6μηνο... Φιλους; Ευσπροσδεκτοι λεει η μαμα. Μπανιο!Θαλασσα! Μουσεια! Σιγα μην ελεγε οχι η μαμα
Το βραδυ με επιασε κριση. Κανεις δεν ηθελε να ερθει. Ολοι χαζες δικαιολογιες. Το 6μηνο σιγουρα χαμενο. Και το βασικοτερο.... Που παω η Καραμητρα;!!!!!
Εχω παχυνει- πως θα φανερωθω μπροστα στις κοκετες και κουκλες ξαδερφες; Τη Γιαγια; Που την πας τη Γιαγια που βαφεται στα 89 της κι εγω τα σιχαινομαι αυτα...
Ασχολουμαι με τα εικαστικα- τι να πω με τα ξαδερφια; Θα καταλαβουν;
Τα ρουχα μου;
Τα μακρια μαλλια μου;
Το αγορι μου;
Η φατσα μου;
Ξερω οτι θα περασω απο ελεγχο και εχω αρχισει να πανικοβαλλομαι
Τελικα αποφασισα να μην ασχοληθω με κανεναν και τιποτα.
Θα παω οπως ειμαι
Το 6μηνο ας παει στο βροντο, εχω να παω 9 χρονια Κολομβια και δε θα καθυστερησω αλλο
Και δε θα αχοληθω ουτε με το ταξιδι που θα παμε κλπ, θα φροντισω μονο να ειμαι στο ΕΛ Βενιζελος στην ωρα μου και θα παω εκει να μεινω με ανοιχτο το στομα.
Τα κανονισε ολα η μαμα λοιπον
Δεν ηξερα ουτε που αλλαζουμε αεροπλανο
Ημουν ετοιμη για τα παντα!!!!
Ειμαι φοιτητρια στο Λονδινο της Ελλαδας. Τα Γιαννενα. Απο αποψη καιρου μονο βεβαια...
Οποτε μια μερα του Φλεβαρη που πηρε η μαμα να μου ανακοινωσει οτι φετος θα παμε Κολομβια, επεσε τρελο παζαρι, αφου οι ουρανοι ειχαν ανοιξει παλι και η προοπτικη ενoς ταξιδιου σε μια χωρα με ηλιο (που ειχα τοσο καιρο να δω) μου φανηκε υπεροχη!
Στο διλλημα καλοκαιρι ή το Πασχα μαζι μου της εκοψα αμεσως το βραχνα λεγοντας της οτι αν με εστελνε με τον αδερφο μου το καλοκαιρι θα καναμε οικονομικη ενωση και θα το σκαγαμε για Περου. Το Πασχα λοιπον... Για ποσο; Για οσο, φτανει να μη χασω τελειως το 6μηνο... Φιλους; Ευσπροσδεκτοι λεει η μαμα. Μπανιο!Θαλασσα! Μουσεια! Σιγα μην ελεγε οχι η μαμα
Το βραδυ με επιασε κριση. Κανεις δεν ηθελε να ερθει. Ολοι χαζες δικαιολογιες. Το 6μηνο σιγουρα χαμενο. Και το βασικοτερο.... Που παω η Καραμητρα;!!!!!
Εχω παχυνει- πως θα φανερωθω μπροστα στις κοκετες και κουκλες ξαδερφες; Τη Γιαγια; Που την πας τη Γιαγια που βαφεται στα 89 της κι εγω τα σιχαινομαι αυτα...
Ασχολουμαι με τα εικαστικα- τι να πω με τα ξαδερφια; Θα καταλαβουν;
Τα ρουχα μου;
Τα μακρια μαλλια μου;
Το αγορι μου;
Η φατσα μου;
Ξερω οτι θα περασω απο ελεγχο και εχω αρχισει να πανικοβαλλομαι
Τελικα αποφασισα να μην ασχοληθω με κανεναν και τιποτα.
Θα παω οπως ειμαι
Το 6μηνο ας παει στο βροντο, εχω να παω 9 χρονια Κολομβια και δε θα καθυστερησω αλλο
Και δε θα αχοληθω ουτε με το ταξιδι που θα παμε κλπ, θα φροντισω μονο να ειμαι στο ΕΛ Βενιζελος στην ωρα μου και θα παω εκει να μεινω με ανοιχτο το στομα.
Τα κανονισε ολα η μαμα λοιπον
Δεν ηξερα ουτε που αλλαζουμε αεροπλανο
Ημουν ετοιμη για τα παντα!!!!
Attachments
-
57,3 KB Προβολές: 3.518
Last edited by a moderator: