tesorino
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
καθόλου κατακριτέα δεν είναι και ούτε πρέπει να είναι καμία μορφή κοινωνικής παροχής!Το μόνο κατακριτεό είναι ότι πάντα και ως συνήθως στην Ελλάδα βρίσκονται κάποιοι που δεν πληρούν τις προυποθέσεις- άλλα μετέχουν δια της πλαγίας οδού αφήνοντας αλλους που τα δικαιούνται πραγματικά να τρώνε την σκόνη τους και να ακούν την απάντηση δώσαμε δώσαμε..."Κοινωνικός" τουρισμός. Για να κατανοήσουμε περι τίνος πρόκειται, πρέπει να ψάξουμε πρώτα πρώτα τί "κρύβεται" πίσω απο τις λέξεις. Οπως λοιπόν υποδηλώνει και η λέξη "κοινωνικός" πρέπει να ξεκίνησε σαν ιδέα με την προοπτική να προσφέρει την δυνατότητα σε ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι αλλιώς δεν θα είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ΠΟΤΕ τις διακοπές τους. \
δεν ξέρω αν πρόκειται για ελληνική πατέντα, ξέρω όμως οικογένειες που δεν βγαίνουν οικονομικά για διακοπές κι όμως μέσω του κοινωνικού τουρισμού έχουν δει και δέκα μέρη της ελλάδας. δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κατακριτέο αυτό, ειδικά από ένα κράτος που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ άλλο είδος κοινωνικής πολιτικής. Ξέρω πως η ποιότητα υπηρεσιών είναι πολύ κακή, αρκετοί ξενοδόχοι πράγματι φέρονται απαράδεκτα όπως λέει σωστά ο CakeNet κτλ κτλ, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι. Μακάρι να ήταν όλοι τυχεροί σαν εμένα πχ, που μου περισσεύουν έστω και €50 το μήνα να βάλω στην άκρη για ταξίδια. ΤΟ θέμα είναι να βελτιωθεί ο κοινωνικός τουρισμός και όχι να μας τρομάζει...
Οσο για τους ξενοδόχους που ακούν κοινωνικό τουρισμό και ξυνίζουν δεν φταίνε αυτοί- φταίει το γεγονός ότι κανείς δεν βρίσκεται να τους ελέγξει και κανείς δεν τουσ καταγγέλει και τους αφήνει να θεωρούν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα τηρώντας πλημμελώς την δική τους μεριά της συμφωνίας..