xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Εχει δωμάτια που βγάζουν στην πισίνα Lagoon Access νομιζω τα λένε, και μου έχουν πει οτι είναι τα καλυτερα, όσο για τιμές .... ιδού η απάντηση για Αυγουστο ..για το Laguna Resort γνωριζει κατι καποιος..........
Την παραπάνω προσφορά την πήρα πριν 15 μέρες περίπου και μου φάνηκε λίγο ακριβή. Constadina πόσο στο αφήνουν με τα παζάρια? Εγω έκλεισα Melia με 100 euro.Ευχαριστω πολυ arbi!
Πηρα ηδη προσφορα απευθειας απο το ξενοδοχειο και μου κανουν καλη τιμη και αναβαθμιση δωματιου. Τους παζαρευω λιγο ακομη μπας και κατεβασω κι'αλλο την τιμη...
εγω ακομα δεν εχω κλεισει. η αληθεια ειναι οτι ειμαι και εγω αναμεσα στα δυο... melia και laguna.Την παραπάνω προσφορά την πήρα πριν 15 μέρες περίπου και μου φάνηκε λίγο ακριβή. Constadina πόσο στο αφήνουν με τα παζάρια? Εγω έκλεισα Melia με 100 euro.
τσάμπα.κλείστολοιπον το Laguna μου το αφηνουν usd 230 (με τους φορους), με πρωινο και αναβαθμιση δωματιου σε deluxe studio kai vip treatment.
Έκλεισα μέσω του VErsus 3 πρώτες μέρες, αλλά από ότι είδα και στο hotels.com έχει την ίδια τιμή. Τωρα για το laguna, έχει μείνει μια φίλη μου εκει και της άρεσε λέει, γι αυτο και το ψάχνω. Εχω μπεί στο site 2-3 φορές και έχω βρει και με $200 την βραδυά. Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά, από την μια σκέφτομαι σε ένα μέρος που βρίσκεις δωμάτια με 8 ευρώ δεν είναι αμαρτία να δώσουμε 200 και πόσο θα μείνουμε στο δωμάτιο? Αλλα από την άλλη μια ψυχη που είναι να βγεί ....εγω ακομα δεν εχω κλεισει. η αληθεια ειναι οτι ειμαι και εγω αναμεσα στα δυο... melia και laguna.
λοιπον το Laguna μου το αφηνουν usd 230 (με τους φορους), με πρωινο και αναβαθμιση δωματιου σε deluxe studio kai vip treatment.
εσυ το melia το εκλεισες με πρωινο 100 euro??? τι δωματιο? εχεις και μεταφορες απο και προς το αεροδρομιο?
ΜΙχαλη , το πακέτο του versus το είχε 100 την ημέρα, το Melia, πήγα σήμερα να κλεισω για ακόμα 3 μέρες , 15 αυγούστου και μου είπαν δωμάτια γιοκ ... στο site του melia έχει βέβαια με 140 euro. Αν σου κάνει η τιμη ... δες και στο www.yeego.com και www.hotels.com ή απευθείας στο ξενοδοχείο.Arbi το τα 200US$ που λες φαντάζομαι είναι χωρίς τους φόρους και ίσως χωρίς πρωινό??
Το Melia που το βρήκες 100Euro ?? Από το Versus travel ή από κάπου αλλού(site etc).
Είχα κρατήσει το τηλέφωνο του Polo, από κάποιον που είχε γραψει εδω μια ιστορία, και τον ειχε χρησιμοποιήσει, είναι ξεναγός με αυτοκίνητο , περίπου 30 ευρω την ημέρα. Του έστειλα mail και κανονισα να μου κάνει κάποιες εκδρομες.τελικα αν δεν τους πιεσεις λιγο οι τιμες δεν κατεβαινουν...πως ταξιδευεις arbi?με ποια εταιρια?εκει θα νοικιασεις μηχανακι ή θα παιρνεις ταξι!