• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλοπή Φωτ. μηχανής από αποσκευές

Borealis

Member
Σε πτήση από Βαρσοβία -Ζυρίχη με swiss έβαλα την τελευταία στιγμή και μπροστά στο γκισέ τη φωτ. μηχανή στη βαλίτσα την οποία άφησα ακλείδωτη. Στο τέλος η μηχανή έλειπε και θα πίστευα ότι φταίω εγώ αν δεν έλειπαν μαζί και όλα τα καλώδια, φορτιστής και οι κάρτες, τα οποία μπήκαν από το ξενοδοχείο στον πάτο της βαλίτσας.
Έκανα δήλωση στη Swiss, τι να περιμένω? τι μπορώ να κάνω περισσότερο?

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το ίδιο έπαθα και εγώ επιστρέφοντας απο το γκράν πρί της Βουδαπέστης το 2004. Η μηχανή ήταν καινούργια, την είχα πάρει με την προοπτική αυτού του ταξιδιού...αλλά το χειρότερο ήταν οτι μαζί έχασα και την κάρτα μνήμης με ΟΟΟΟΛΕΣ τις φωτογραφίες του πρώτου και μοναδικού γκράν πρι που έχω παρακολουθήσει ποτέ ζωντανά.

Φυσικά δεν βγήκε τίποτα..
Απλά έβαλα μυαλό και απο τότε ΤΙΠΟΤΑ αξίας μέσα στη βαλίτσα.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το ίδιο έπαθα και εγώ επιστρέφοντας απο το γκράν πρί της Βουδαπέστης το 2004. Η μηχανή ήταν καινούργια, την είχα πάρει με την προοπτική αυτού του ταξιδιού...αλλά το χειρότερο ήταν οτι μαζί έχασα και την κάρτα μνήμης με ΟΟΟΟΛΕΣ τις φωτογραφίες του πρώτου και μοναδικού γκράν πρι που έχω παρακολουθήσει ποτέ ζωντανά.

Φυσικά δεν βγήκε τίποτα..
Απλά έβαλα μυαλό και απο τότε ΤΙΠΟΤΑ αξίας μέσα στη βαλίτσα.

Ήταν κλειδωμένη η βαλίτσα σου;

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σε πτήση από Βαρσοβία -Ζυρίχη με swiss έβαλα την τελευταία στιγμή και μπροστά στο γκισέ τη φωτ. μηχανή στη βαλίτσα την οποία άφησα ακλείδωτη.
το γράφει, ήταν ανοιχτη

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
A ρε borealis...
Hταν μεγάλη πρόκληση..
Αν δεν την έκλεβαν θα παραξενευόμουνα!!
Το θέμα ειναι άν η εταιρεία παραδεχτει ή πειστεί οτι η μηχανή ήταν μέσα.
Ποτέ την βαλίτσα ξεκλείδωτη και ποτέ την μηχανή στην βαλίτσα..μονο στον λαιμό.
εύχομαι να υπαρξει αποζημίωση τουλάχιστον!!

road

Member
σου εύχομαι να βρεις τη φωτογραφική σου αλλα στους όρους ταξιδιού υπάρχει και ο πιο κάτω που ισχύει σχεδον σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες:

"Δεν πρέπει να έχετε μέσα στις αποσκευές που παραδίδετε στο check –in, χρήματα, κοσμήματα, πολύτιμα μέταλλα, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικά αντικείμενα, σημαντικά έγγραφα, διαβατήρια, ταυτότητες ή άλλα επίσημα έγγραφα. Σε περίπτωση παρακοής της σχετικής σύστασης, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απωλείας, καταστροφής ολικής ή μερικής, των ανωτέρω σχετικών αντικειμένων, που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των αποσκευών ή κατα την πτήση."

Borealis

Member
σου εύχομαι να βρεις τη φωτογραφική σου αλλα στους όρους ταξιδιού υπάρχει και ο πιο κάτω που ισχύει σχεδον σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες:

"Δεν πρέπει να έχετε μέσα στις αποσκευές που παραδίδετε στο check –in, χρήματα, κοσμήματα, πολύτιμα μέταλλα, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικά αντικείμενα, σημαντικά έγγραφα, διαβατήρια, ταυτότητες ή άλλα επίσημα έγγραφα. Σε περίπτωση παρακοής της σχετικής σύστασης, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απωλείας, καταστροφής ολικής ή μερικής, των ανωτέρω σχετικών αντικειμένων, που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των αποσκευών ή κατα την πτήση."
Σ' ευχαριστώ δεν το ήξερα αυτό, θα συνεχίσω όμως την καταγγελία στη swiss μόνο και μόνο μήπως την γλιτώσει κάποιος άλλος απρόσεκτος στο μέλλον

road

Member
μάλλον δεν φταίει η αεροπορική εταιρία όσο οι υπαλλήλοι του αεροδρομίου. το γεγονός οτι τη ξεχασες ανοιχτη δεν νομιμοποιεί και την πράξη να αρπάξει τη φωτογραφική, σου ευχομαι και πάλι να τη βρείς.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν αναφέρομαι στον Borealis...
evi συγγνώμη. αυτά παθαίνει όποιος έχει τα μυαλά του στα ταξίδια και..αλλού για αλλού...:roll:
το παραπάνω και αυτό το μήνυμά μου μπορεί να διαγραφει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom