Δεν ειμαι της μηδενιστικης λογικης αλλα δυστυχως η ιδια ιστορια χρονια κ χρονια.. Κ επειδη δεν τα παω καλα με αυτη την λογικη κ αφου με θεωρουν χαζο και εγω απλα.. Προτιμω τις περισσοτερες φορες ταξιδια στο εξωτερικο..Αλλα βρισκουν κ τα κανουν....Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, έχει ήδη απευθύνει σύσταση προς τους ξενοδόχους για τη διατήρηση χαμηλών τιμών προς τους Ελληνες τουρίστες τη φετινή σεζόν και θα την επαναλάβει το επόμενο διάστημα...
να κοιταξεις αν η τιμη ειναι με air-contition και tv. Για κωδικο νομιζω δεν χρειαζεται να βαλεις κατι...
Και την καλύτερη τιμή την κάνουν έτσι απλά, επειδή τους ζητάς κάτι καλύτερο, ή πρέπει να τους πιέσεις αρκετά; Ρωτάω από περιέργεια, γιατί πάντα νιώθω λίγη αμηχανία όταν πρέπει να κάνω "παζάρια"..Καλημέρα
Πέρυσι που πήγα Αμμουλιανή την καλύτερη τιμή την είχα κατευθείαν από τον ξενοδόχο.
Φέτος που πάω στις Κυκλάδες και τελειώνω στην Αθηνα τις καλύτερες τιμές τις είχα από τους ξενοδόχους
Στην Πάρο για Παράδειγμα
Σε όλα τα site κρατήσεων το δωμάτιο έχει ?120 μου το άφησαν στα ?80
Στην Σαντορίνη από ?195 στα ?110
Στην Νάξο από ?120 στα ?80
το ίδιο και στην Αθήνα
και όλα αυτά τον Αύγουστο
Δεν λέω ότι όλοι κάνουν τιμές ,μερικοί (περισσότεροι) πάντως σου κάνουν
Κι εγώ ντρέπομαι, αλλά ο αδερφός μου μου έχει πει ότι πολλές φορές (και Ελλάδα και εξωτερικό) του κάνουν καλύτερη με μια αρχική προσέγγιση του τύπου: "η τιμή των 150 ευρώ που μου δίνετε είναι η καλύτερη δυνατή ή μπορείτε να μου κάνετε και κάποια άλλη προσφορά δεδομένου (πχ) ότι θα μείνουμε 6 βράδια/ότι δεν περιλαμβάνεται ΣΚ στη διαμονή/ότι δεν ενδιαφερόμαστε για δωμάτιο με θέα/ κοκ;"Και την καλύτερη τιμή την κάνουν έτσι απλά, επειδή τους ζητάς κάτι καλύτερο, ή πρέπει να τους πιέσεις αρκετά; Ρωτάω από περιέργεια, γιατί πάντα νιώθω λίγη αμηχανία όταν πρέπει να κάνω "παζάρια"..