μου ετυχε και μενα στη τουρκια, απο κρατηση μεσω σαιτ, οπου πουθενα δεν ανσγραφοταν κατι...οταν πηγαμε στο δωματιο και ζητησα το κοντρολ, μου ζητησαν ενα ποσο της ταξεως των 7 ευρω το βραδυΗ τιμή αυτή που δίνουμε στα site είναι χωρίς το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και του Α/C. Τα οποία χρεώνοντάς τα, έβγαινε παραπάνω από την τιμή που δίνουν οι ίδιοι.
στη δικη μου περιπτωση ειχε να κανει με το ξενοδοχειο....γι αυτο πηρε και την "ωραιοτατη" κριτικη του....εγραφε καθαρα στη σελιδα στις παροχες αιρκοντισιον, τηλεοραση με την ενδειξη δωρεαν διπλα...αυτο εχει να κανει με τα εκαστοτε ξενοδοχεια ή με τις ιστοσελιδες αυτες;
Έχω κλείσει 2 φορές και είναι υπεραξιόπιστο και συνεργάζεται με καλέςΠολύ καλές τιμές έχει και η Discounted Hotels in Spain, Greece, Cyprus, Canaries and more holiday destinations from Med Hotels. , ξέρει κανείς αν είναι εμπιστοσύνης?
Αυτό που αναφέρεις για το A/C συγνώμη αλλά δεν ισχύει για καλά ξενοδοχεία. Ίσως σε κάποια μικρά ενοικιαζόμενα, αλλά σίγουρα όχι για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Για τις υπόλοιπες χρεώσεις (ιντερνετ, θυρίδα κλπ) έχεις δίκιο στην πλειονότητα των ξενοχείων.οι τιμές που δείνουν τα δωμάτια οι ξενοδόχοι commitment στα ξένα πρακτορεία τύπου tui,thomas cook,Its είναι χωρίς air condition,safe box,internet.
αν κλείσετε μέσω ξένων πρακτορείων ετοιμαστείτε να πληρώσετε και το κλιματιστικο που τον αυγουστο το χρεώνουν στους ξένους γύρω στα 50-60 ευρω την εβδομάδα.αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες που δουλέυουν με tour operators.δεν υπάρχουν ψηλά γράμματα,αυτό το γνωρίζουν οι πάντες στο εξωτερικό που κλείνουν φτηνές διακοπές με tour operators.
στη booking.com συνήθως συμπεριλαμβάνεται στην τιμή το κλιματιστικό.
ο πιό καλός τρόπος για να βρείτε φτηνά δωμάτια είναι να μπείτε στην booking να ψάξετε πιό ξενοδοχείο σας αρέσει και να μιλήσετε απευθείας με το ξενοδοχείο η να κλείσετε απο το site τους.τα ξενοδοχεία πληρώνουν 15 με 20% προμήθεια στη booking.άρα έχουν ένα περιθώριο για καλύτερες τιμές.