Spark
Member
είδαμε την δραματική ταινία The forgiven γυρισμένη στο Μαρόκο και μας άρεσε, δείτε την..
Last edited by a moderator:
βλέπουμε Και αγαπάμε τις ταινίες αλλά δεν στηρίζουμε την παρανομία και δεν ποσταρουμε λινκ με παράνομο περιεχόμενο.είδαμε την δραματική ταινία The forgiven γυρισμένη στο Μαρόκο και μας άρεσε, δείτε την..
Δεν ξέρω ποιος κ τι είναι παράνομο, εάν ξέρεις εσύ παράνομη ιστοσελίδα σου λέω να την καταγγείλεις.βλέπουμε Και αγαπάμε τις ταινίες αλλά δεν στηρίζουμε την παρανομία και δεν ποσταρουμε λινκ με παράνομο περιεχόμενο.
όχι ανοιχτά τουλάχιστον.
πιστεύω ότι στο φόρουμ δεν επιτρέπετε να ποσταρουμε τέτοιου είδους λινκ.Δεν ξέρω ποιος κ τι είναι παράνομο, εάν ξέρεις εσύ παράνομη ιστοσελίδα σου λέω να την καταγγείλεις.
Εάν δεν καταγγείλεις ή δεν κλείσει το "παράνομο" σημαίνει πως είσαι λάθος.
Την είδα και εγώ, όντως είναι πολύ καλή ως ταινία!!! Αυτό που διαπιστώνω με όλους αυτούς τους θρύλους που άφησαν ιστορία είναι ότι η παιδική τους ηλικία ήταν ασταθής, αφήνοντας τους πολλά τραύματα. Δεν ξέρω εάν αυτό τους βοήθησε να γίνουν αυτό που έγιναν αλλά η κατάληξη δεν ήταν καλή για κανέναν τους.....είτε αυτός ήταν ο Έλβις, η Μέριλιν Μονρόε κλπ....και επειδή αναφέρθηκα στην Μέριλιν....πρόσφατα κυκλοφόρησε το Blonde αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και για αυτό δεν το προτείνω. Ο τρόπος που παρουσιάζουν τα γεγονότα έχει μια ωμότητα....μπορεί να έγιναν έτσι στην πραγματικοτητα αλλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μέχρι ενός σημείου σεβασμός για την Μέριλιν και την κάθε Μέριλιν....εάν κάποιος δεν έχει δει κανένα ντοκιμαντέρ ή ταινία που αφορά την Μέριλιν και δει το Blonde, τότε πολύ πιθανόν να χάσει πάσα ιδέα για αυτή την κοπέλα, αλλά όπως και με τον Ελβις η παιδική της ηλικία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάληξη της.Εντυπωσιάστηκα από το Elvis, που αφορά τη ζωή του μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ (ή μάλλον τη ζωή του Έλβις υπό το πρίσμα του μάνατζέρ του). Πάρα πολύ καλογυρισμένη, παρότι μεγάλη σε διάρκεια δε με κούρασε καθόλου, σπάνιο πράγμα για αμερικάνικη ταινία. Πέραν της ζωής του καλλιτέχνη, έχει πολύ ενδιαφέρον όλο το background με την παιδική του ηλικία στο Νότο, τις επιρροές από τη μουσική των μαύρων, την εκκλησιαστική μουσική κλπ.
Την ταινία την είδα καθαρά από περιέργεια. Πάτος. Κακό σενάριο, κακό παίξιμο.ΤHE ENFORCER (|Το συνδικάτο)
Μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας και μόλις τελείωσε το μοντάζ, η ταινία προβλήθηκεΣκηνοθετικό λάθος σ αυτή τη σκηνή ότι απο τον κινηματογράφο Αλέξανδρο που βρίσκεται στο τρίγωνο φαίνεται το .....ΝΔΡΟΣ
Ο δήμος άμεσα δεν νομίζω, γιατί δεν έγινε η προβολή του, αλλά εμμέσως υπήρχε κέρδοςΑπορίας αξιο αν ο δήμος μας επωφελήθηκε κάτι απ όλη αυτήν την αναστάστωση που είχαμε υποστεί
Ο Μπαντέρας μάλλον έχει καταλάβει ότι δεν είναι της κατηγορίας για όσκαρ και αναλώνεταιΓια την ταινία τι να πω...ΚΡΙΜΑ για τον Μπαντέρας απορώ γιατί τόκανε,ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη του να παίξει σε μιά τελείως αδιάφορη και βαρετή ταινία από άποψη σεναρίου,σκηνοθεσίας,ρόλων κλπ και ο δικός του ρόλος ένα τίποτε...κρίμα κρίμα
Φέτος ατύχησα. Ο,τι είδα δε μου άρεσε ιδιαίτερα.Βρισκόμαστε περίπου στην μέση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έως την Κυριακή 13/11, έχει φουλ ενδιαφέρον πρόγραμμα, και σε φυσικές προβολές, αλλά και online προβολές για τους εκτός Θεσσαλονίκης!
Όλο το πρόγραμμα, εισητηρια κλπ , στο επίσημο site του φεστιβάλ: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Κι εγώ δεν έχω προλάβει να πάω μέχρι τώρα σε κάποια προβολή, ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα στις βραδινές...
εγω ήθελα να δω την ελληνική Ησυχία 6-9 αλλά ήταν sold out και δεν προλαβα εισητηριο..
Γενικοτερα πάντως υπήρχε στο φετινό φεστιβάλ μια υπολανθανουσα λαγνεία για το Greek dark wave.