varioAthens
Member
Συμφωνω απολυτα!!Εγώ είδα το Gravity. Πιο χάλια δεν μπορούσε να ήταν. Ίσως αν έκανε μόνος του βόλτες στο διάστημα ο κλούνει.
Συμφωνω απολυτα!!Εγώ είδα το Gravity. Πιο χάλια δεν μπορούσε να ήταν. Ίσως αν έκανε μόνος του βόλτες στο διάστημα ο κλούνει.
Εγώ πάλι γιατί θεωρώ ότι περνάει και παραπερνάει μήνυμα...Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πώ για να μην τα πούμε και όλα για όσους πρόκειται να την δούν..Χθες είδα το "Λύκο της Wall St" και θεωρώ πως ο Σκορτσέζε ενώ το αθλημα το κατέχει πολύ καλά, δυστυχώς δεν περνάει κάποιο μήνυμα. Τρεις ώρες φλυαρίας χωρις κανένα λόγο. γαρ!
Κοκάκιας μέχρι τέλους! Περί ορέξεως...Στο τέλος είδες τον ίδιο άνθρωπο που είδες και στην αρχή;για μένα αυτό ήταν σημαντικό μήνυμα.
Πάντως όντως είναι μιά ταινία που άλλοι την σχολιάζουν τελείως αρνητικά και αλλοι όπως εγώ την θεωρούν από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.
Πάντως ελπίζω η τελευταία σκηνή να μην παρουσιάζει τον Κλούνεϊ να κόβει ένα σκοινί και έκτοτε να περιφέρεται στο διάστημα. Επειδή αν ισχύει αυτό θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι μόλις μου "κατέστρεψες" την ταινία, δεδομένου ότι δεν την έχω δει ακόμα.παντως αν ξεμουχλιάσω λιγο τις γνωσεις μου νομιζω ότι από τη στιγμη που εκοψε το σκοινι πρεπει οντως ακομη να γυροφερνει εκει πανω..
Μου έφυγε ένα βάρος, επειδή η αλήθεια είναι ότι, παρά τα αντικρουόμενα σχόλια, ψήνομαι να τη δω κάποια στιγμή!όχι είναι η αρχη σχεδόν, ισα ισα θεωρω ότι σε εσωσα καθως η ταινια είναι χαλια... ισως φταιει το ότι δεν μου αρεσει κ πολύ το χολυγουντ προτιμω ευρωπαικες ταινιες ή ανεξαρτητο σινεμά. οποτε γινομαι λιγο αυστηρη...
Όχι δε θα τη σώσεις αν την πείσεις να μη τη δει... απλά θα χάσει μία απ' τις πιο εντυπωσιακές ταινίες που έχουν γυριστεί για τη ζωή ανθρώπων στο διάστημα και τι θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά.όχι είναι η αρχη σχεδόν, ισα ισα θεωρω ότι σε εσωσα καθως η ταινια είναι χαλια...
ΔΕν θελω να κανω διδακτορικη διατριβη στη φυσικη πριν δω ταινια και δεν με τρελανε. Ωραια τα εφε αλλα δεν ειναι αυτα που με κρατανε καθηλωμενο σε μια ταινια.θα χάσει μία απ' τις πιο εντυπωσιακές ταινίες που έχουν γυριστεί για τη ζωή ανθρώπων στο διάστημα και τι θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά.
Υ.Γ.1 Φυσικά αν κάποιος πάει να δει τη συγκεκριμένη ταινία και δε γνωρίζει τι σημαίνει συνθήκες 0-g και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους, τι είναι ο ΙSS και πού βρίσκεται, πώς λειτουργεί ο Soyuz κτλ λογικό είναι να θεωρήσει την ταινία χάλια και χάσιμο χρόνου.
Δε χρειάζεται... δες το παρακάτω ρωσικό ντοκιμαντέρ που εξηγεί αρκετά πράγματα που συμβαίνουν στην ταινία.ΔΕν θελω να κανω διδακτορικη διατριβη στη φυσικη πριν δω ταινια και δεν με τρελανε.
Η μαγεία της συγκεκριμένης ταινίας είναι ότι τα σπέσιαλ εφέ απεικονίζουν τόσο πιστά τη διαστημική πραγματικότητα που μετά από ένα σημείο ξεχνάς ότι πρόκειται για εφέ και νομίζεις ότι παρακολουθείς ένα ντοκιμαντέρ.Ωραια τα εφε αλλα δεν ειναι αυτα που με κρατανε καθηλωμενο σε μια ταινια.