• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
όλο λόγια είστε, ούτε ένα like δε βλέπω.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
εσένα γιατί να σε κάνουμε like,όλα τα like πάνε στην ταινία. :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Like και στον πρωταγωνιστή που γκρεμοτσακίστηκε στα γυρίσματα και βρήκε και ότι το θέμα της ταινίας είναι ρεαλιστικότερο από τους "300".
http://www.inews.gr/268/pio-skliros-o-Gerard-Butler-sto-Olympus-has-fallen.htm

Και η μία εκ των δύο "σεναριογράφων" είναι Ισλανδή. Μείον ένας πόντος για τους συμπαθείς βορείους.

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Συνήθως δε γράφω στο thread διότι δε βλέπω αμερικάνικες ταινίες πολύ συχνά. Προχθές όμως μας έμεναν λίγες ώρες στην αποπνικτικά ζεστή και υγρή Μανάγουα, έριχνε και καρέκλες, δεν υπήρχε air-con πουθενά, είδαμε ένα multicinema, η μόνη ταινία που μπορούσαμε να δούμε χωρίς να χάσουμε την πτήση μας ήταν το Olympus has Fallen, και μπήκαμε..

Να γράφεις γιατί δε βλέπουμε μόνο αμερικάνικες..! :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το γνωρίζω, απλά οι περισσότερες που βλέπουμε εδώ δε γίνονται διανομή εκεί, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να γράφεις κριτική για κάτι στο οποίο ο άλλος δεν έχει πρόσβαση. Περιπου το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα βιβλία, αυτά που βρίσκω "εδώ" δεν πολυμεταφράζονται ούτε καν στα Αγγλικά.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Γιώργο (και όχι μόνο) θα σου πρότεινα το La Zona (μεξικάνικη, του 7 νομίζω), είμαι σχεδόν σίγουρη πως στα μέρη που βρίσκεσαι θα την βρεις, εξάλλου ξέρεις και τη γλώσσα.

Otokodate

Member
Το γνωρίζω, απλά οι περισσότερες που βλέπουμε εδώ δε γίνονται διανομή εκεί, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να γράφεις κριτική για κάτι στο οποίο ο άλλος δεν έχει πρόσβαση. Περιπου το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα βιβλία, αυτά που βρίσκω "εδώ" δεν πολυμεταφράζονται ούτε καν στα Αγγλικά.
Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο οποίο να μην έχουμε πρόσβαση, μην ξεχνάς πως υπάρχουν και τα διάφορα τορεντάδικα. Όποιος θέλει τις βρίσκει τις περισσότερες ταινίες, προχώρα άφοβα.

Απ'την πλευρά μου εγώ έχω βάλει μπρος να δω ορισμένα έργα παλιότερα Ιαπωνικά εργάκια. Τις τελευταίες μέρες είδα δύο ταινίες του Kihachi Okamoto το Nikudan μια αντι-πολεμική Ιαπωνική σάτιρα εμφανώς φτιαγμένη με πενιχρό budget αλλά παρ'ολα αυτά απ'τις καλύτερες αντι-πολεμικές ταινίες που έχω δει, και το daibosatsutoge (The sword of doom) μια ενδιαφέρουσα ιστορία ενός ανήθικου σαμουραϊ - πάρα πολύ ωραία ταινιούλα.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο οποίο να μην έχουμε πρόσβαση, μην ξεχνάς πως υπάρχουν και τα διάφορα τορεντάδικα. Όποιος θέλει τις βρίσκει τις περισσότερες ταινίες, προχώρα άφοβα.
Άραγε τι πολιτική υπάρχει για τα torrents στην Κούβα; Βέβαια ίσως να μην έχει καν νόημα η ερώτηση καθώς ο Yorgos λέει οτι δυσκολεύεται ακόμα και να διαβάσει το travelstories. Απλά από περιέργεια, τι παίζει με τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας εκεί;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom