underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Είδε κανείς το καινούριο του Almodovar; Άκουσα χλιαρά σχόλια ενώ σκεφτόμουν να το δω μια από αυτές τις μέρες.
Εγω το ειδα κ το βρηκα πολυ μετριο. Γελιο εχει, δε λεω, αλλα βασικα γελας με τις χοντραδες..Ολο σεξουαλικα.. Δεν ειχα ξαναδει κωμωδια του Αλμοδοβαρ και ξενερωσα λιγο.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Επισης ολο διαδραματιζεται σε ενα αεροπλανο οποτε ειναι σαν να βλεπεις θεατρο πιο πολυ.Είδε κανείς το καινούριο του Almodovar; Άκουσα χλιαρά σχόλια ενώ σκεφτόμουν να το δω μια από αυτές τις μέρες.
Ποτέ μου δεν φαντάστηκα αυτούς τους συμβολισμούς για το "Μάγειρας, ο κλέφτης κ.λπ" Νόμιζα πως είχε σχέση με την καλλιτεχνική δημιουργία και το δημιουργό (δική μου ανάγνωση της ταινίας). Θα με κάνεις να το ξαναδώ τώρα με άλλη ματιά...
Το zero dark thirty είναι μια αρκετά καλοφτιαγμένη ταινία με πολύ καλή σκηνοθεσία, φωτογραφία κλπ πολύ πιο καλοφτιαγμένη απ'το Argo. Το κυρίως πρόβλημα της ταινίας είναι πως αισθητά παραποιεί την αλήθεια πιθανώς οδηγώντας τον ανυποψίαστο θεατή να νομίζει πως οι βασανισμοί σε μέρη όπως το guantanamo αποδίδουν καρπούς και είναι ας πούμε αναγκαίο κακό, ενώ η αλήθεια είναι πως οι βασανισμοί κλπ κρατουμένων ΔΕΝ ήταν αυτό που τελικά οδήγησε στον Bin Ladden.Χθες είδα το Zero Dark Thirty. Η αλήθεια είναι ότι η ταινία περισσότερο καταγράφει τα γεγονότα με ουδέτερο τόνο, τα οποία είναι πολύ κοντά στην αλήθεια, παρά προσπαθεί να τα ερμηνεύσει.