• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

GTS

Member
Εμένα ως παιδί με σημάδεψε ο "Κλέφτης Ποδηλάτων" -όχι δεν είμαι τόσο μεγάλος,αλλά το είδα ως παιδί- και "Οι ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης"!
Όπως είπε κι ο Χριστόδουλος, σε πάω....μεγάλη ταινία η 2η. Αλλά ο Brian ακόμα μεγαλύτερη.

Εγώ ακόμα θυμάμαι τον Εξορκιστή....σε βίντεο, στο δημοτικό, σε σκοτεινό δωμάτιο, Μ. Εβδομάδα με όλη τη περίεργη ατμόσφαιρα....μππρρρρρρ

Για να μη μιλήσω για Κρίστοφερ Λι και τους 10 Δράκουλες της Hammer Films που είχα δει...το παιδί του τρόμου!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με δράκουλες δεν είχα ποτέ ψώνια και γενικώς ούτε με τις trash-ιές των 80s.
Εννοείται ότι λατρεύω Python αλλά το Holy Grail ήταν το πρώτο που είδα και με σημάδεψε πραγματικά.Και την κινηματογραφική αλλά και την αντίληψή μου γύρω από το χιούμορ.

Εντάξει,έβλεπα και Αιζενστάιν στα 13 αλλά κάποιοι το θεωρούν προβληματικό αυτό.......

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έβλεπα και την Εμμανουέλα,καλύτερα;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στα δέκα σου και με τα μπούτια της Καραγιάννη βολεύεσαι (που μου είσαι κι εκλεκτικός).
Εξάλλου η Άλλεν είναι πολύ αργότερα.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τον "Εξορκιστή" τον είχα δει και εγώ στο Δημοτικό αλλά μου είχε φανεί τελείως ξενέρα. Εκείνο που με είχε τρομάξει δεν ήταν ταινία, αλλά τηλεοπτική σειρά, το "Φάντασμα" του Ξενόπουλου που είχε μεταφερθεί στην τηλεόραση και έπαιζε η Λυδία Κονιόρδου. Υποτίθεται η τύπισσα είχε παντρευτεί πριν κλείσει χρόνος από όταν είχε πεθάνει ο πρώην της ο Κωνσταντής, οπότε εκείνος την επισκεπτόταν χλωμός, με τα ρούχα που φορούσε στην κηδεία του και τα χέρια σταυρωμένα. Στο τέλος επειδή κόντευε να τα χάσει απευθύνθηκε σε κάποια μάγισσα και της είπε να πάει να τον καρφώσει στον τάφο του, όπως και έκανε, διαπιστώνοντας ότι δεν είχε λιώσει.

Η συγκεκριμένη σειρά με είχε τρομάξει περισσότερο από οποιαδήποτε ταινία τρόμου είδα έκτοτε.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εγώ (πέρα από τις ταινίες της Βουγιουκλάκη:D) σαν παιδί είχα κολλήσει με τα "Stand by me", "The Goonies"

με το the goonies είχα και εγώ μεγάλη τρέλλα όταν ήμουν μικρή! φαντάσου είχα αγοράσει το cd της σίντι λόπερ για να ακούω το τραγούδι που παίζει στην ταινία!
επίσης κόλλημα είχα με την ταινία "η αγάπη μας" με βουγιουκλάκη, στην αρχή του έργου οπου ο παπαμηχαήλ τραγουδάει τον πειραιώτη και χορεύουν από πίσω οι κοπέλες? ε, εγώ ήμουν μία από αυτές, είχα πάρει και το ταψί της μαμάς μου, φόραγα ότι οι χορεύτριες και είχα μάθει τα βήματα απ' έξω:cool:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων με Μάθιου Μακόναχιου και Kung Fu Panda 2 για αυτούς που είναι και αισθάνονται παιδιά!!!!! ό,τι πρέπει για Σάββατο απόγευμα!!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636