• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
anny: θα το κάνω σίγουρα :)

Δεφ: πολύ ωραίο το άρθρο σου. Στο "αγαπημένη στιγμή" θα βάλω τη στιγμή που ένας είπε ότι έχει αναπτυγμένη φαντασία επειδή ζούσε αποκομμένος από τον κόσμο. Ποιος ήταν αυτός που το είπε; Ψυχίατρος; Πάντως μου φάνηκαν πολύ σοφά και επαναστατικά τα λόγια αυτά. Ε;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
^η ταινια ειναι απλα εξαιρετικη!μοναδικη!!!

εγω ειδα το Melancholia του Τριερ, και μ'αρεσε φοβερα!!!απο τις πιο προσιτες του.με μια εξαιρετικη kirsten dunst...
Πολύ καλή ταινία! Συνδυάζει την ταινία καταστροφής με το ψυχογράφημα. Πολύ ενδιαφέρον. Με πολύ καλές ερμηνείες, υπέροχα πλάνα, καταπληκτική μουσική! Το συστήνω.

varioAthens

Member
Έχω διαβάσει το βιβλίο (φοβερό), έχω δεί τη σουηδική ταινία, τώρα περιμένω και αυτή την εκδοχή σύντομα! Για να δούμε!

Last edited by a moderator:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
είδε κανείς το Melancholia Lars von Trier?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
είδε κανείς το Melancholia Lars von Trier?
Το είδα,μου άρεσε,
αρκετά κατανοητή ταινία καταδεικνύει την κατάθλιψη-τα στάδια και την συμπεριφορά ενός καταθλιπτικού ατόμου (γνώστης άλλωστε του θέματος από τον εαυτό του),απαισιόδοξη αλλά με μιά νότα ελπίδας στο τέλος το οποίο είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!Η σκηνή στο τέλος με την επερχόμενη σύγκρουση με τον πλανήτη κλπ μην τα πω όλα...είναι ό,τι καλύτερο,
όπως επίσης και οι πρώτες σκηνές με την αργή κίνηση!
Φωτογραφίες,εικόνες πολύ ωραίες και μουσικά ακούσματα Βάγκνερ!
Ο Αντίχριστος πάντως αν και πιό αλληγορική και δυσνόητη ταινία με προβλημάτισε περισσότερο και την βρήκα πιό ενδιαφέρουσα.

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
είδε κανείς χτές το βράδυ στον Αντ1,το man on fire?
Τρομερή ταινία με πολύ δράση και λάτιν αέρα,δεν την είχα ξαναδεί,γυρισμένη κυρίως στο Μέξικο Σίτι!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πολύ ευχάριστη και έξυπνη ταινία είναι το "Crazy, stupid love". Παίρνει τα κλισέ των ρομαντικών κομεντί και τα διακωμωδεί, αλλά με αρκετά ψαγμένο ύφος! Στα συν ο Ryan Gosling επίσης (ο απόλυτος χολυγουντιανός πειρασμός, μετά τον James McAvoy εννοείται:p).

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πολύ ευχάριστη και έξυπνη ταινία είναι το "Crazy, stupid love". Παίρνει τα κλισέ των ρομαντικών κομεντί και τα διακωμωδεί, αλλά με αρκετά ψαγμένο ύφος! Στα συν ο Ryan Gosling επίσης (ο απόλυτος χολυγουντιανός πειρασμός, μετά τον James McAvoy εννοείται:p).
καλουλι ητανε και με το χουμορακι του .. εκει που ξαφνικα πλακωνονταν ολοι με ολους στην αυλη ειχα λυθει απο τα γελια ..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
καλουλι ητανε και με το χουμορακι του .. εκει που ξαφνικα πλακωνονταν ολοι με ολους στην αυλη ειχα λυθει απο τα γελια ..
Ναι, είχε πλάκα εκείνη η σκηνή! Αλλά εγώ γέλασα πιο πολύ στο 'α μισό της ταινίας, με τον Καρέλ κερατωμένο και πληγωμένο να πετά ΤΙΣ ατάκες! Κι επίσης πολύ γέλιο ο πιτσιρικάς που έκανε τον γιο του!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom