Borealis
Member
ίσα ίσα με βοηθάει όταν ξέρω την υπόθεση γιατί μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα χωρίς να φοβάμαι ότι χάνω κάτι σημαντικό!Καλά γιατί διαβασες τα spoilers χωρίς να την έχεις δει;;!
Red dot/Κόκκινη κουκίδα
ίσα ίσα με βοηθάει όταν ξέρω την υπόθεση γιατί μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα χωρίς να φοβάμαι ότι χάνω κάτι σημαντικό!Καλά γιατί διαβασες τα spoilers χωρίς να την έχεις δει;;!
Red dot/Κόκκινη κουκίδα
Άλλο πάλι τούτοίσα ίσα με βοηθάει όταν ξέρω την υπόθεση γιατί μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα χωρίς να φοβάμαι ότι χάνω κάτι σημαντικό!
την είδα,Η τελευταία ταινία του Τομ Χανκς με το κορίτσι που αναλαμβάνει να μεταφέρει στην Αγριά βΔυση. Εξαιρετική ερμηνεία
News of the World είναι μια δραματική ταινία της Αμερικάνικης Δυτικής Ευρώπης του 2020 που συν-γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Paul Greengrass, βασισμένο στο μυθιστόρημα του 2016 με το ίδιο όνομα Paulette Jiles, με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks και Helena Zengel Η ταινία ακολουθεί έναν βετεράνο του Εμφυλίου
φοβερος ηθοποιος .... ιδανικός για να δημιουργεί ταινίες για μικρούς και μεγάλους..
" σε αυτό το Βόρειο Σέλας που λες να πας μόνος σου, εγώ σε τέτοιους ανθρώπους δεν πάω "
Για την ένσταση που εκδηλώθηκε στο spoiler: ήταν εξαρχής δεδομένο πως επρόκειτο για βέβαιο θάνατο, η κοπέλα είναι γιατρός και του πήρε το σφυγμό.
Και το άχρηστο fact: Ο πρωταγωνιστής είναι μακρινός μου συγγενής (ούτε εγώ το ήξερα).
φοβερό!!Εντάξει, ο δικαστής είναι ο δολοφόνος, για να μην κάνουμε και μισές δουλειές.