romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
ναι ρε παιδιά ,ούτε εγω το ξέρω,μιά φορά προσπάθησα και βγήκαν όλα στη φόρα χιχι@Earth Citizen δεν ξέρω πως βάζεις αυτό το spoiler
ναι ρε παιδιά ,ούτε εγω το ξέρω,μιά φορά προσπάθησα και βγήκαν όλα στη φόρα χιχι@Earth Citizen δεν ξέρω πως βάζεις αυτό το spoiler
@Earth Citizen δεν ξέρω πως βάζεις αυτό το spoiler
Κορίτσια μην ανησυχείτε, παραδίδουμε και μαθήματα όποτε χρειάζεταιναι ρε παιδιά ,ούτε εγω το ξέρω,μιά φορά προσπάθησα και βγήκαν όλα στη φόρα χιχι
Γιούπι!!!!!Κορίτσια μην ανησυχείτε, παραδίδουμε και μαθήματα όποτε χρειάζεται
View attachment 339888 View attachment 339889
Μαγικό:Hello!
διαφωνώ αλλά οκ σεβαστή η άποψη σουΓιούπι!!!!!
Λοιπόν μια και μας έδειξες το κόλπο....θεωρώ τραβηγμένο το σενάριο διότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι από δόλο. Δεν το εγκατέλειψαν τραυματισμένο το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Αρα όλος αυτός ο σχεδιασμός του πατέρα-μέσα στον πόνο του οκ, αλλά....μάλλον σε ψυχοπαθή παραπέμπτει. Απλά επειδή έχω δει πολλές σε αυτό το είδος νομίζω το σενάριο "έμπαζε¨' από παντού. Γνώμη μου πάντα...
Στον τίτλο δε γράφεις κάτι, πατάς το "continue" και μετά πας και γράφεις αυτό που θες ανάμεσα στις δύο λέξεις "spoiler".διαφωνώ αλλά οκ σεβαστή η άποψη σου
δυστυχώς ΔΕΝ τα καταφέρνω να το γράψω με σποιλερ αυτό που θέλω να εξηγήσω ,,τόγραψα και πάλι ήταν φανερα ολα τι να πω τόσο γκάου είμαι?
βρίσκω τη λέξη σποιλερ και μετά;; δείχνει ενα κουτάκι ρωτάει τίτλο?και μετά
Κι εγώ διαφωνώ αλλά όλες οι απόψεις σεβαστές!Γιούπι!!!!!
Λοιπόν μια και μας έδειξες το κόλπο....θεωρώ τραβηγμένο το σενάριο διότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι από δόλο. Δεν το εγκατέλειψαν τραυματισμένο το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Αρα όλος αυτός ο σχεδιασμός του πατέρα-μέσα στον πόνο του οκ, αλλά....μάλλον σε ψυχοπαθή παραπέμπτει. Απλά επειδή έχω δει πολλές σε αυτό το είδος νομίζω το σενάριο "έμπαζε¨' από παντού. Γνώμη μου πάντα...
Καλά γιατί διαβασες τα spoilers χωρίς να την έχεις δει;;!καλά τα σπόιλερ αλλά ξεχάσαμε για ποια ταινία μιλάτε, μπορείτε να μας την ξαναθυμήσετε? μοιάζει ενδιαφέρουσα (αν κρίνω από τα σπόιλερ)
Ένα δίκιο το έχειςΆμα συνεχίσετε να μιλάτε με spoilers, θα μοιάζει το θέμα όπως μοιάζει όταν μαλώνει κάποιος στο μέσαντζερ με ηχητικά μηνύματα μόνο. Να κάπως έτσι
View attachment 339891
Βγάλε άκρη