Και από εμένα την τρίτη!coke σε έφτιαξα και εσένα.Πήρες την πρώτη σου ψήφο
Και από εμένα την τρίτη!coke σε έφτιαξα και εσένα.Πήρες την πρώτη σου ψήφο
Αδυνατω να πιστεψω οτι η lufthansa εδωσε ετσι απλα το ονομα που πλειοψηφισε στο Α380 της... μαλλον και οι ιδιοι το ενεκριναν και αυτο το κανει ακομα πιο τραγικοΚαι τελικώς, το όνομα που κέρδισε είναι το "Lady Bee". Τα παράπονά σας σ' αυτούς που ψήφισαν....
Όπως βλέπεις λοιπόν, αγαπητέ Zephyrous, έδωσαν στο αεροπλάνο και μάλιστα το μεγαλύτερό τους καθαρά γυναικείο όνομα!δεν ειμαι φαλλοκρατης αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να δωσουν στο αεροπλανο (και μαλιστα στο μεγαλυτερο τους) γυναικειο ονομα...
Μου το φυλαγες, ε? Εκανες ταμα να το βαφτισουν με γυναικειο ονομα, για να μου το τριψεις στη μουρη, ετσι? Παραδεξου το!Όπως βλέπεις λοιπόν, αγαπητέ Zephyrous, έδωσαν στο αεροπλάνο και μάλιστα το μεγαλύτερό τους καθαρά γυναικείο όνομα!
Χαχα, μα ένιωσα μια ανακούφιση όταν άνοιξα το email απόψε! Μπορεί να μην κέρδισα εγώ τα μίλια αλλά πώς να το κάνουμε, παίζουμε και εμείς τελικά στις μεγάλες κατηγορίες…Μου το φυλαγες, ε? Εκανες ταμα να το βαφτισουν με γυναικειο ονομα, για να μου το τριψεις στη μουρη, ετσι? Παραδεξου το!
Λιγο gay το ονοματακι, αλλα οπως ειχα πει, δικο τους ειναι ας το βγαλουν και Τριανταφυλλενια αν θελουν!