fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Εγώ είχα προτείνει το Avialae - Wikipedia, the free encyclopedia
Βασικά ήταν το πρώτο site για ταξίδια που εμφανίστηκε όταν πάτησα στην αναζήτηση του google travel quotes! Και επειδή είχα αγανακτήσει και νύσταζα το επέλεξα. Αν και νομίζω ότι αυτό που τελικά θα επιλεγεί θα είναι μια λέξη και σύντομη για να μένει στο μυαλό. Ευχαριστώ για την ψήφο. Ανταπέδωσα γιατί όντως είναι ωραίο το όνομα που πρότεινες.@vasilaki
το brave new traveller ειναι κατα το brave new world?
edit: σε ψηφισα!
Ούτε εγώ! Βέβαια τώρα μου μπήκε η αμφιβολία μήπως αν δεν έχεις δηλώσει το πραγματικό σου όνομα δεν δικαιούσαι να παραλάβεις και το δώρο; Λέμε τώρα (σιγά μην κερδίσουμε).το παρατηρησα αλλα αναρωτιεμαι ποια η χρησιμοτητα του... σε τι ωφελει το να δημοσιευουν το ονομα? Ασχετα αν ειναι αληθινο η ψευτικο... ευτυχως δε δινω ποτε αληθινο επωνυμο!
Εγώ είχα προτείνει το Avialae - Wikipedia, the free encyclopedia
fitziano σε ψήφισα. Panagiota το Golden Empress δεν το εμφανίζει σε αναζήτηση. Μήπως έγινε κάποιος αναγραμματισμός καθώς το πληκτρολογούσες;Golden Empress η δική μου πρόταση!
ατιμη τεχνολογια!!!!!!χτες οταν πατουσα αναζητηση μονο νουμερο μπορουσα να πατησω...σημερα το ξαναπροσπαθησα και ειναι ενταξει...καλυτερα ειχα πιο πολλες προτασεις να ψηφισωνουμερο? δεν υπαρχει νουμερο. Πατας στο λινκ που εδωσε η vasilaki, μετα πατας take part και μετα search το ονομα που θελεις. Πες μας κ το δικο σου οταν σου ερθει η εμπνευση!