Εχω μεγάλη απορία για ποιο λογο ζηλεύεις όποιον πάει Καιμακ? Ενά γυμνό βουνό με παιδικές πίστες είναι, εκτός αν εννοεις το χωριό του Αγίου Αθανασίου που πάλι δεν είναι για ζήλεμα.Αλλά για να ακούσω μάλλον καλύτερα για να διαβάσω εντυπώσεις από την ΠαναγιώταΣκαμνάκι κι εγώ αυτή τη φορά, για να έχει να λέει ο tripakias.
Παναγιώτα περιμένω ανυπόμονα, έχω ακούσει τόσα για Καϊμακτσαλάν που ζηλεύω όποιον πάει....
Μαρία μου, οι παιδικές πίστες δεν μου λένε κάτι, καθώς δεν είμαι σκιέρ, οπότε δεν θα έβγαζα από το μυαλό τον προορισμό με βάση τις πίστες π.χ.Εχω μεγάλη απορία για ποιο λογο ζηλεύεις όποιον πάει Καιμακ? Ενά γυμνό βουνό με παιδικές πίστες είναι, εκτός αν εννοεις το χωριό του Αγίου Αθανασίου που πάλι δεν είναι για ζήλεμα.Αλλά για να ακούσω μάλλον καλύτερα για να διαβάσω εντυπώσεις από την Παναγιώτα
Μπρρρρρρρρρ ξεπαγιασα...Λίγη υπομονή φίλοι μου, γιατί πνίγομαι στη δουλειά, και θα σας αποζημιώσω με πολικές θερμοκρασίες, παγωμένες λίμνες, βόλτες με ερπυστιοφόρα, νερά που αχνίζουν...
Εμ πόση υπομονή Παναγιώτα μου...με τι τη μετράς εσύ την υπομονή;Λίγη υπομονή φίλοι μου, γιατί πνίγομαι στη δουλειά, και θα σας αποζημιώσω με πολικές θερμοκρασίες, παγωμένες λίμνες, βόλτες με ερπυστιοφόρα, νερά που αχνίζουν...
Χαχα, Μαριώ μου, αν σου πως πως σκοπεύω να τη γράψω τη Μεγάλη Βδομάδα, θα με βάλεις τιμωρία; Πνίγομαι! Ό,τι χρειαστείς, ρώτα, κάναμε πολλά χιλιόμετρα πάνω και έχω πάρει μια γερή δόση του νομού.Παναγιώτααααααααα!
Μήπως πρέπει να συνεχίσεις την ιστορία σου??
Σου δίνω περιθώριο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, μετά πάω προς τα κει
Χαχα, Μαριώ μου, αν σου πως πως σκοπεύω να τη γράψω τη Μεγάλη Βδομάδα, θα με βάλεις τιμωρία; Πνίγομαι! Ό,τι χρειαστείς, ρώτα, κάναμε πολλά χιλιόμετρα πάνω και έχω πάρει μια γερή δόση του νομού.