ioannisp
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το σκέφτομαι ...
Επιτέλους τέλος. Φέτος ήθελα να πάω και δεν πήγα λόγω βίζας.
Άκουσα στην τηλεόραση πως θα χρειαστεί ένας μήνας μέχρι να ενημερωθούν όλες οι υπηρεσίες και να καταργηθεί πραγματικά η visa, οπότε δεν είσαι καθόλου άτυχη.ε όχι ρε παιδιά, τι γκαντέμα είμαι. Μόλις την έβγαλα και 3 βδομάδες πριν φύγω Ν.Υόρκη καταργείται;;;;; Εεε τι να πω. Δεν πειράζει τυχεροί οι υπόλοιποι που τους ανοίγονται νέοι ορίζοντες...
Νομίζω ότι τα νέα διαβατήρια (απο το 2007 και μετά με το τσιπάκι) είναι εντάξει... Και η φωτογραφία τώρα που το ξανακοίταξα ψηφιοποιημένη μου μοιάζει πάνω στη σελίδα...Αυτό που καταλαβα εγω και διορθωστε με αν εσεις αντιληφθηκατε κατι άλλο είναι ότι στην ουσια χρειαζομαστε μαλλον νεα διαβατηρια με ψηφιακη φωτογραφια (και όχι αυτην που εχουμε τωρα που είναι απλως κολλημενη στο διαβατηριο και πλαστικοποιημενη) και ότι οσων το διαβατηριο εχει εκδοθει πριν τον Οκτωβριο του 2006 (όπως είναι το δικο μου) που δεν εχει το τσιπακι πρεπει να εχει υποχρεωτικα το τσιπακι.
Όσον αφορά όποιον έχει VISA παιδιά, δείτε την παράγραφο ESTA and US VISAS στο FAQ που έδωσε ο joss...Υ.Γ.2: Και επειδη φανταζομαι οτι τωρα το θεμα θα αλλαξει ονομασια και θα γινει "Τι ειναι το ESTA", οι απαντησεις σας στις ερωτησεις σας ειναι εδω (σε προλαβα Def):
http://www.cbp.gov/linkhandler/cgov/travel/id_visa/esta/about_esta/esta_faq.ctt/esta_faq.pdf