Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα; Βοηθήστε την Αθηναία :P

Evi_Stav

Member
Καλησπέρα,

Με τον σύντροφό μου σκεφτόμαστε να πάμε το Πάσχα ένα tour προς Καστοριά - Φλώρινα κλπ.

Καθώς έχω επισκεφτεί τα μέρη προς τα εκεί πολύ μικρή με τους γονείς μου (ο σύντροφός μου ποτέ), δεν έχω ιδέα πως να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα!

Προς το παρόν είχα κλείσει 4 διανυκτερεύσεις Καστοριά, σκεφτόμενη οτι μπορούμε από εκεί να κάνουμε ημερήσιες.

Ωστόσο, μετά συζητήσαμε πως ίσως είναι καλύτερα να διανυκτερεύσουμε κάθε βράδυ σε διαφορετικό μέρος για να μην έχουμε το πήγαινε-έλα κάθε μέρα.

Είμαστε ανοιχτοί στο να βάλουμε και άλλες μέρες στο πρόγραμμα!

Άρα πώς προτείνετε να τα χωρίσουμε;

1 διανυκτέρευση Καστοριά, 1 Φλώρινα, 1 Έδεσσα και 1 κάπου αλλού;

Μας αρέσει πολύ η φύση οπότε μήπως να μείνουμε σε κάποιο πιο μικρό χωριό/πόλη αντί για τις μεγάλες;

Από Αθήνα προς Καστοριά που θα μπορούμε να κάνουμε κάποια διανυκτέρευση για να "μοιράσουμε" τα χιλιόμετρα;

Ευχαριστώ πολύ!

varioAthens

Member
Καλησπέρα,

Με τον σύντροφό μου σκεφτόμαστε να πάμε το Πάσχα ένα tour προς Καστοριά - Φλώρινα κλπ.

Καθώς έχω επισκεφτεί τα μέρη προς τα εκεί πολύ μικρή με τους γονείς μου (ο σύντροφός μου ποτέ), δεν έχω ιδέα πως να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα!

Προς το παρόν είχα κλείσει 4 διανυκτερεύσεις Καστοριά, σκεφτόμενη οτι μπορούμε από εκεί να κάνουμε ημερήσιες.

Ωστόσο, μετά συζητήσαμε πως ίσως είναι καλύτερα να διανυκτερεύσουμε κάθε βράδυ σε διαφορετικό μέρος για να μην έχουμε το πήγαινε-έλα κάθε μέρα.

Είμαστε ανοιχτοί στο να βάλουμε και άλλες μέρες στο πρόγραμμα!

Άρα πώς προτείνετε να τα χωρίσουμε;

1 διανυκτέρευση Καστοριά, 1 Φλώρινα, 1 Έδεσσα και 1 κάπου αλλού;

Μας αρέσει πολύ η φύση οπότε μήπως να μείνουμε σε κάποιο πιο μικρό χωριό/πόλη αντί για τις μεγάλες;

Από Αθήνα προς Καστοριά που θα μπορούμε να κάνουμε κάποια διανυκτέρευση για να "μοιράσουμε" τα χιλιόμετρα;

Ευχαριστώ πολύ!
Δυσκολα επιχειρηματιας στην εκαστοτε περιοχη μεσα στην high season του Πασχα να σας δωσει το δωματιο για 1 μερα ενω ειναι η ευκαιρια του να το νοικιασει για 4-5 μερες... μιλαμε για αξιοπρεπη καταλυμματα παντα, οχι για χρεπια που θα μεινουν ξενοικιαστα. Εγω, μιας και θα ειναι ανοιξη με μεγαλυτερη διαρκεια μερας και καλυτερο (θεωρητικα) καιρο, θα προτιμουσα πιο μικρες πολεις και χωρια και οχι τις πρωτευουσες. Προσωπικο αγαπημενο μερος ειναι το Νυμφαιο.

Billouk

Member
Θα σας πρότεινα να μην σπάσετε την διαδρομή προς Καστοριά και να ξεκινήσετε πρωί από Αθήνα για να είστε μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Καστοριάς. Μόνο μια στάση χρειάζεται, άντε και μια δεύτερη σύντομη αν θέλετε. Από εκεί και πέρα, γούστα είναι αυτά, ίσως έβαζα μία νύχτα στα Λουτρά Πόζαρ.

Evi_Stav

Member
Δυσκολα επιχειρηματιας στην εκαστοτε περιοχη μεσα στην high season του Πασχα να σας δωσει το δωματιο για 1 μερα ενω ειναι η ευκαιρια του να το νοικιασει για 4-5 μερες... μιλαμε για αξιοπρεπη καταλυμματα παντα, οχι για χρεπια που θα μεινουν ξενοικιαστα. Εγω, μιας και θα ειναι ανοιξη με μεγαλυτερη διαρκεια μερας και καλυτερο (θεωρητικα) καιρο, θα προτιμουσα πιο μικρες πολεις και χωρια και οχι τις πρωτευουσες. Προσωπικο αγαπημενο μερος ειναι το Νυμφαιο.
Ναι δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αν τα δωμάτια έχουν minimum stay εκείνες τις μέρες.

Ναι και εμείς προτιμάμε γενικά τα χωριά. Νυμφαίο και τι άλλο; Έχω ακούσει και τον άγιο Αθανάσιο. Η Αριδαία αξίζει;

thanassis33

Member
Η Καστοριά είναι πολύ ωραία και από εκεί να πας σε όλα τα γύρω μέρη.
Δεν συνιστώ να αλλάζεις δωμάτιο κάθε ημέρα.
Άλλες εναλακτικές έιναι το Νυμφαίο, η Φλώρινα και τα Λουτρά Πόζαρ

varioAthens

Member
Ναι δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αν τα δωμάτια έχουν minimum stay εκείνες τις μέρες.

Ναι και εμείς προτιμάμε γενικά τα χωριά. Νυμφαίο και τι άλλο; Έχω ακούσει και τον άγιο Αθανάσιο. Η Αριδαία αξίζει;
Ο Αγιος Αθανασιος θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο γραφικος αν δεν επιτρεποταν να μπαινουν μεσα τα αυτοκινητα... γι' αυτον τον λογο και μονο του βαζω Χ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.934
Μέλη
39.647
Νεότερο μέλος
maria11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom