Τουρκία Καππαδοκία

Marios_K

Member
Μηνύματα
68
Likes
186
Ναι βρε το καταλαβαινω, δεν ειπα το αντιθετο, απλα εγω 2 φορες με 2 διαφορετικες εμπειρίες πεταξα την ιδια ωρα, πολυ νωριτερα απο την ανατολη η απογειωση και την ανατολη την ειδαμε απο το μεγαλυτερο υψος. Αυτο λεω, τωρα γιατι εγινε ετσι εκεινη τη μερα σε σας δεν ξερω.


Εδώ έχω ένα screenshot από βίντεο που τράβηξα με gopro
Φαίνεται η πλειοψηφία να είναι στο έδαφος κάτι το οποίο παρατηρήθηκε και την επόμενη ημέρα. Δε ξέρω αν έτυχε σε εμάς 2 συνεχόμενες ημέρες ή είναι γενικά σύνηθες....
Screenshot_20221002-223441.png
 

Elenats94

Member
Μηνύματα
17
Likes
6
Δεν έχει νόημα τότε να σου πω πρόγραμμα 4 ημερών για δύο και επίσης δεν ξέρω βάσικες λεπτομέριες. Που θα μείνεις, τι εποχή θα πας, αυτοκίνητο θα μπορείς να νοικιάσεις έστω και για μία μέρα?

Ας το πάμε αλλίως. Τι θα θεωρούσα must.
1. Τα αερόστατα
2. Το goreme open air museum
3. Μια υπόγεια πόλη (derinkuyu ή kaymakli)
4. Μια κοιλάδα . Αν έχεις όρεξη/δυνατότητα την περπατάς όλη αλλιώς βλέπεις λίγου τους σχηματισμούς. (Η κοιλάδα pasabag μου άρεσε πολύ αν δεν έχεις μεταφορικό ίσως βολεύει πιο πολύ η pigeon valley αν μένεις στο goreme)
5. Ένα κάστρο (καλύτερα μάλλον το uchisar)

Προσωπικά πρώτη μέρα θα πήγαινα για αερόστατα και μετά green tour. Δεύτερη μέρα μόνος θα έκανα το open air museum, την κοιλάδα και το uchisar και ανάλογα με το πόσος χρόνος θα φαγωθεί στις μετακινήσεις θα μπορόυσε να μπει και κάτι άλλο.
Μπορείς να με πεις αυτό το Green tour τι περιελάμβανε ; Μας το πρότεινε το ξενοδοχείο .θα πάμε με δικό μας αμάξι αλλά είδα ότι είναι 1 ώρα μακριά από γκορεμε.Στην ihlara πόσες ώρες σας άφησε ; Και είχατε ξεναγό να ακολουθείτε ;
 

tkaramp

Member
Μηνύματα
165
Likes
1.316
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπορείς να με πεις αυτό το Green tour τι περιελάμβανε ; Μας το πρότεινε το ξενοδοχείο .θα πάμε με δικό μας αμάξι αλλά είδα ότι είναι 1 ώρα μακριά από γκορεμε.Στην ihlara πόσες ώρες σας άφησε ; Και είχατε ξεναγό να ακολουθείτε ;
Πάει καιρος και δεν θυμάμαι ακριβώς το πόση ώρα κράτησε. Εμεις είχαμε πάει με λεωφορείο. Θυμάμαι οτι κάναμε τα εξής:
  1. selime monastery. Θυμάμαι ότι μας άφησαν λιγότερο από όσο θα ήθελα. Μας ειχε πει καποια πραγματα πριν στο λεωφορείο, αλλά στον χώρο ήμασταν χύμα.
  2. Πήγαμε σε μία υπόγεια πόλη (νομίζω ότι ήταν η Kaymakli), αν θυμάμαι καλά είχαμε ξενάγιση.
  3. Περπατήσαμε στην Ιχλάρα. Πρέπει να ήταν 2-3 ώρες και εκεί φάγαμε κίολας (Οι 2-3 ώρες λογικά με φαγητό). Η πεζοπορία αυτή καθε αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αν θυμάμαι καλα. Ναι, είχαμε άνθρωπο να ακολουθούμε αλλά θυμάμαι ότι εγώ έβγαινα από το μονοπάτι για να δω κάτι εξτρά εκκλησίες και μου ειχε εξηγήσει που να τους βρω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.557
Μηνύματα
901.193
Μέλη
39.292
Νεότερο μέλος
Maaltalk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom